<strong>DØNN ÆRLIG:</strong> Drew Barrymore har gått opp og ned i vekt hele livet. Nå åpner hun seg om hvordan det har påvirket henne. Foto: NTB scanpix
DØNN ÆRLIG: Drew Barrymore har gått opp og ned i vekt hele livet. Nå åpner hun seg om hvordan det har påvirket henne. Foto: NTB scanpix Vis mer

Drew Barrymore:

Deler sjokkbilder: - Ikke la dere lure

Drew Barrymore deler åpent om kroppens opp- og nedturer

Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Drew Barrymore (44) har vært i bransjen i flere tiår. Hun har gjort seg kjent gjennom filmer som «E.T.» og «Charlie's Angels», men har de siste fem årene vært mer eller mindre borte fra rampelyset. Hun skal etter planen være med i en film som kommer ut i år, men har altså ikke vært å se på «the silver screen» siden 2015. Hun har derimot spilt i tv-serier, blant annet «Santa Clarita Diet».

Hun har derimot ikke forsvunnet helt. Barrymore har vært opptatt med å skrive bøker og å oppdra sine to barn - døtrene Olive (7) og Frankie (5).

Jentene kom med to års mellomrom i 2012 og 2014 respektivt. Hun fikk de sammen med sin daværende ektemann Will Kopelman (41), som hun giftet seg med i 2012. Ekteskapet skulle derimot ikke vare, og sommeren 2016 bestemte de seg for å gå hver til sitt.

Det å få to barn har en åpenbar påvirkning på kroppen, noe Barrymore aldri har lagt skjul på. Hun har de siste årene vært en såkalt jojo-slanker, som vil si at hun går opp og ned i vekt. Den kulørte delen av pressen, særlig i USA og Tyskland, har publisert uflatterende bilder av stjernen, sammen med tekster om at hun er «tjukk».

Gråt i skapet

Akkurat det har gått inn på stjernen, som nå har bestemt seg for å vise frem sin «nye kropp». I flere innlegg på Instagram skriver skuespilleren åpent om problemene med vekten, og om hvordan hun har klart å akseptere seg selv.

«Jeg går opp og ned. Rutsjebanen kroppen min er kan være utfordrende, men det er en fin reise. Jeg har laget to barn. Det viktigste formålet mitt på denne planeten er å være der for dem. Det er et mirakel at jeg fikk disse jentene. Hva som skjer med kroppen min etter det, må bare skje», skriver hun, og fortsetter:

«Når det er sagt; Det har skjedd at jeg har stått i skapet mitt og grått. Jeg hatet å kle på meg, jeg følte meg ikke bra. Det krevde så mye for at jeg skulle se grei ut. Jeg må spise rett og jobbe ræva av meg», skriver hun blant annet i et av innleggene.

Innleggets bilde viser Barrymores kropp før og etter. Et av bildene er fra da hun var gravid, og et er fra en stylet photoshoot. Hun skriver at hun gikk masse ned i vekt i forbindelse med rollen i ovennevnte «Santa Clarita Diet» - noe som har vært en stor motivasjon for henne. I serien spiller hun en kjøttetende vampyr.

<strong>FØR OG ETTER:</strong> Drew Barrymore har jobbet hardt for kroppen, men skriver også åpent om baksiden av medaljen. Foto: NTB scanpix
FØR OG ETTER: Drew Barrymore har jobbet hardt for kroppen, men skriver også åpent om baksiden av medaljen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun har også en klar oppfordring til folk som følger henne, hvis de ønsker å følge i hennes fotspor.

«Ikke la dere lure når dere ser folk som er tynne etter å ha født. Ikke sammenlign dere med folk i magasinene eller på røde løpere. Om jeg noen gang har sett grei ut etter å ha født to barn, er det fordi jeg har kloret meg til det», skriver hun.

Ifølge Fox News har skuespilleren gått ned rundt fem kilo. Det skriver hun om i et innlegg som ble delt på Instagram tidligere denne uken. Der viser hun også frem et før-og-etter-bilde, hvor man tydelig kan se vektnedgangen.

TRENGER DU HJELP?

Er du eller noen du kjenner berørt av spiseforstyrrelser eller sliter med forholdet til mat, kropp og vekt? Her finner du hjelp:

ROS - Rådgivning om spiseforstyrrelser: Telefon: 948 17 818

Epost: [email protected]

Chat: nettros.no

Spiseforstyrrelsesforeningen (SPISFO) Telefon: 22 94 00 10

Allerede i desember 2018 avslørte Drew Barrymore at hun hadde gått ned ti kilo etter intens trening. Totalt har hun altså barbert av seg rundt 15 kilo de siste årene.

Overfor Health Magazine har hun tidligere åpnet seg om at hun likevel mener det viktigste er å være sunn.

- Jeg har aldri tvunget meg selv til å se sånn og sånn ut. Målene mine har aldri vært skjønnhetsfikserte. På den måten klarer jeg å prate med barna mine på en ekte måte om at vi må jobbe med oss selv basert på utgangspunktet man har. Man må bare akseptere det. Vi er alle forskjellige.

Vil være åpen

Som ung levde hun et rebelsk liv med vill festing, alkoholmisbruk og dop. Skuespillerstjernen begynte å røyke hasj allerede som tolvåring og begynte å misbruke kokain året etter. I en alder av 14 år ble hun tvunget på avrusning som følge av det utagerende livet.

Fortiden til Hollywood-stjernen står i stor kontrast til familielivet hun lever i dag. Hun har flere ganger uttalt at mammarollen har endret henne, og i 2015 sa hun til InStyle at hun ønsker å være åpen om fortiden sin overfor barna sine.

Kate Perry og Drew Barrymore møtes på rød løper og tar selfie foran fotografene. Video licensed from Splash News Vis mer

- Jeg vil fortelle barna om fortiden min. Jeg kommer ikke til å late som om jeg alltid har vært uskyldig, sa hun den gang.

Til tross for sin trøblete oppvekst innrømmet stjernen at hun ikke ville forandret på noe av det.

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne tenke annerledes på det fordi jeg vet ikke hvordan et annet liv ville vært. Det er vanskelig å forestille seg at ting kunne ha vært annerledes når de ikke var det, forklarte hun.

LES OGSÅ: Trump-datteren gikk under jorda

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer