Hanna Schönberg:

Deler sjokkbilde

Den svenske influenseren delte oppdatering fra sykehuset.

DELTE OPPDATERING: Den svenske influenseren Hanna Schönberg deler oppdatering fra sykehuset. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB
DELTE OPPDATERING: Den svenske influenseren Hanna Schönberg deler oppdatering fra sykehuset. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB Vis mer
Publisert

Det var i januar i år at den svenske artisten Eric Saade (30) avslørte at han hadde funnet kjærligheten på ny etter bruddet med influenseren Nicole Falciani (23).

I et innlegg, delt på Instagram, kom det fram at hadde funnet lykken med den svenske influenseren Hanna Schönberg (22).

Paret har delt en rekke romantiske bilder av hverandre på sosiale medier det seineste året. Nå deler imidlertid Schöberg et litt annet type bilde.

Delte sjokkbilde

I en oppdatering på Instagrams historiefunksjon skriver nemlig influenseren at hun beklager for at hun ikke har oppdatert følgerne sine de siste dagene, men at det har en naturlig forklaring.

«Jeg har tilbrakt hele natta og dagen på sykehuset. Har hatt smerter i magen i flere uker og det ble verre over natta. Men jeg har det mye, mye bedre nå».

På bildet hun deler ser man at 22-åringens øye er mer eller mindre helt hovnet opp.

«Jeg fikk også den sykeste, skumleste allergiske reaksjonen på sykehuset. Øynene mine hovnet opp på grunn av medisinen jeg fikk da jeg skulle ta røntgen. Det var så skummelt, men jeg er glad for at jeg er i gode hender», skriver hun videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.