Hanna Schönberg:

Deler sjokkbilde

Den svenske influenseren delte oppdatering fra sykehuset.

DELTE OPPDATERING: Den svenske influenseren Hanna Schönberg deler oppdatering fra sykehuset. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB
DELTE OPPDATERING: Den svenske influenseren Hanna Schönberg deler oppdatering fra sykehuset. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB Vis mer
Publisert

Det var i januar i år at den svenske artisten Eric Saade (30) avslørte at han hadde funnet kjærligheten på ny etter bruddet med influenseren Nicole Falciani (23).

I et innlegg, delt på Instagram, kom det fram at hadde funnet lykken med den svenske influenseren Hanna Schönberg (22).

Paret har delt en rekke romantiske bilder av hverandre på sosiale medier det seineste året. Nå deler imidlertid Schöberg et litt annet type bilde.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

Delte sjokkbilde

I en oppdatering på Instagrams historiefunksjon skriver nemlig influenseren at hun beklager for at hun ikke har oppdatert følgerne sine de siste dagene, men at det har en naturlig forklaring.

«Jeg har tilbrakt hele natta og dagen på sykehuset. Har hatt smerter i magen i flere uker og det ble verre over natta. Men jeg har det mye, mye bedre nå».

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

På bildet hun deler ser man at 22-åringens øye er mer eller mindre helt hovnet opp.

«Jeg fikk også den sykeste, skumleste allergiske reaksjonen på sykehuset. Øynene mine hovnet opp på grunn av medisinen jeg fikk da jeg skulle ta røntgen. Det var så skummelt, men jeg er glad for at jeg er i gode hender», skriver hun videre.

ROMANSE: Isabelle Eriksen skapte spekulasjoner da hun søndag kveld la ut et kryptisk bilde sammen med en jente. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

- Behagelig

Romanseryktene mellom Saade og Schönberg begynte å florere i fjor sommer, etter at duoen hadde delt flere bilder i sosiale medier fra de samme stedene, blant annet fra Ibiza.

I en spørsmålsrunde på Instagram i sommer snakket paret svært varmt om hvordan de traff hverandre.

- Vi traff hverandre første gang sommeren 2020 på et poolparty med felles venner. Hanna var så behagelig, hun var bare seg selv. Hun var helt usminket og forsøkte ikke gjøre seg til eller noe som helst, sa han, og la til:

- Det var da jeg visste at jeg kom til å falle for henne om vi noensinne skulle sees igjen.

LES OGSÅ: Forlovet på kebabrestaurant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer