«Game of Thrones»:

Deler sjokkbilde

«Game of Thrones»-stjernen deler oppsiktsvekkende bilde.

SJOKKERER: Den islandske skuespilleren er kjent som en svær kar fra «Game of Thrones». Nå er han 50 kilo lettere. Foto: NTB/ Splash News

SJOKKERER: Den islandske skuespilleren er kjent som en svær kar fra «Game of Thrones». Nå er han 50 kilo lettere. Foto: NTB/ Splash News

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hafthor «Thor» Bjornsson (32), den massive kroppsbyggeren som portretterte The Mountain på HBOs «Game of Thrones», har mistet 50 kilo. Nå debuterer han som bokser.

Selv om han kanskje er mest kjent for sin rolle i HBO-fantasy-dramaet, har Bjornsson brukt det meste av karrieren på styrkekonkurranser.

Han har vunnet flere seire i Europa, inkludert verdens sterkeste mann-tittelen i 2018, før han til slutt trakk seg fra sporten etter å ha vunnet sin 10. tittel på rad som Islands sterkeste mann. Det betyr imidlertid ikke at han er ferdig med å presse kroppens grenser når han nå slanker seg for å bedre utholdenheten til sin debut som bokser.

- Jeg er ekstremt fornøyd med formen min akkurat nå. Da jeg startet denne reisen, veide jeg 205 kg. Og nå er jeg nede på 155 kg. Føler meg bra, føler meg frisk, sier han til Men's Health.

Streng diett

Tidligere denne uken viste 32-åringen frem sitt vekttap på 50 kilo på Instagram og delte en video som skildrer en dag i livet med sitt nye trenings- og diettregime.

Selv om han har ikke fremmed med tung trening, fortalte han magasinet at har måtte endre kostholdet sitt drastisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer