Nicole Kidman:

Deler sjeldne detaljer om barna

Stjernen er restriktiv med å uttale seg om barna. Nå gjør hun et unntak.

«UPOPULÆR» MOR: Nicole Kidman letter på sløret om morsrollen, og innrømmer at hun har tatt noen valg som ikke har vært særlig populære hos barna hennes. Her sammen med ektemannen Keith Urban på MET-gallaen i 2016. Foto: NTB Scanpix
«UPOPULÆR» MOR: Nicole Kidman letter på sløret om morsrollen, og innrømmer at hun har tatt noen valg som ikke har vært særlig populære hos barna hennes. Her sammen med ektemannen Keith Urban på MET-gallaen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hollywood-stjernen Nicole Kidman (51) har i en årrekke imponert stort både på tv-skjermen og på kinolerretet, og i disse dager er hun aktuell med sesong to av den populære HBO-serien «Big Little Lies», der hun spiller mot blant andre Shailene Woodley (27) og Reese Witherspoon (43).

Også på hjemmebane har Kidman oppnådd suksess, og hun har siden 2006 vært gift med country-stjernen Keith Urban (51), som hun har barna Sunday (10) og Faith (8) med. Fra sitt tidligere ekteskap med Tom Cruise (56) har hun også barna Isabella Jane (26) og Connor (24).

Skuespilleren uttaler seg sjelden om barna sine offentlig, men med jevne mellomrom gjør hun unntak - som da hun i 2018 lettet på sløret om forholdet til sine to eldste barn i et intervju med det australske magasinet Who.

Logg inn og les hele saken - gratis

For å lese denne saken må du være logget inn med en aID-bruker.

aID benyttes bl.a. på Se og Hør eksklusive saker, Dagbladet Pluss og på aMedias nettaviser. Hvis du ikke har en aID-bruker, kan du registrere deg her. Det er helt gratis.