Nicole Kidman:

Deler sjeldne detaljer om barna

Stjernen er restriktiv med å uttale seg om barna. Nå gjør hun et unntak.

«UPOPULÆR» MOR: Nicole Kidman letter på sløret om morsrollen, og innrømmer at hun har tatt noen valg som ikke har vært særlig populære hos barna hennes. Her sammen med ektemannen Keith Urban på MET-gallaen i 2016. Foto: NTB Scanpix
«UPOPULÆR» MOR: Nicole Kidman letter på sløret om morsrollen, og innrømmer at hun har tatt noen valg som ikke har vært særlig populære hos barna hennes. Her sammen med ektemannen Keith Urban på MET-gallaen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Nicole Kidman (51) har i en årrekke imponert stort både på tv-skjermen og på kinolerretet, og i disse dager er hun aktuell med sesong to av den populære HBO-serien «Big Little Lies», der hun spiller mot blant andre Shailene Woodley (27) og Reese Witherspoon (43).

Også på hjemmebane har Kidman oppnådd suksess, og hun har siden 2006 vært gift med country-stjernen Keith Urban (51), som hun har barna Sunday (10) og Faith (8) med. Fra sitt tidligere ekteskap med Tom Cruise (56) har hun også barna Isabella Jane (26) og Connor (24).

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer