Dannielynn Birkhead:

Deler sjeldne bilder av kjendisdatteren

Anna Nicole Smiths datter overrasker flere fans.

FAR OG DATTER: Larry Birkhead delte nylig bilder av datteren Dannielynn Birkhead. Foto: Skjermdump fra Instagram
FAR OG DATTER: Larry Birkhead delte nylig bilder av datteren Dannielynn Birkhead. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I år er det hele femten år siden den skandaleombruste Playboy-modellen og skuespilleren Anna Nicole Smith gikk bort, bare 39 år gammel. Hun døde av en overdose av flere ulike stoffer, og det ble konkludert med at dødsfallet var en ulykke.

Smith hadde flere profilerte forhold i løpet av livet sitt, og en av dem var med fotografen Larry Birkhead (49), som hun fikk datteren Dannielynn Birkhead (15) med.

Det er imidlertid ikke hver dag vi får se glimt av Smiths datter, og hun dukker svært sjeldent opp i søkelyset, men nå har faren delt helt ferske bilder av henne.

Vekker oppsikt

Forrige helg tilbrakte Birkhead kvalitetstid med datteren på konsert med ingen ringere enn popartisten Janet Jackson (56), som de også møtte bak scenen etter konserten, skriver blant andre E! News.

Den minneverdige kvelden betydde tilsynelatende mye for faren, som sørget for å forevige øyeblikket. På Instagrams historiefunksjon deler han flere nye bilder.

«På vei ut til Dannielynns andre Janet Jackson-konsert (min millionte) i Cincinnati mens vi sitter her og krangler om hvem av oss som er den største Janet-fanen. Det kommer til å bli 'ekkelt' ute i 37 graders vær, men vi gleder oss», skrev Birkhead til en bildesamling fylt av både nye og gamle bilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer