Beyoncé:

Deler sjeldne bilder av barna

Superstjernen Beyoncé viser frem barna i et unikt innlegg på Instagram.

TREBARNSMOR: Beyoncé har tre barn med ektemannen Jay-Z, men viser de sjelden frem for offentligheten. Nå gjør hun imidlertid et unntak. Foto: Julian Mackler / BFA / REX / NTB
TREBARNSMOR: Beyoncé har tre barn med ektemannen Jay-Z, men viser de sjelden frem for offentligheten. Nå gjør hun imidlertid et unntak. Foto: Julian Mackler / BFA / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar 2017 avslørte Beyoncé (39) og ektemannen Jay-Z (51) at de skulle bli foreldre igjen. Ekteparet, som også har datteren Blue Ivy (9), kunne da fortelle at de ventet tvillinger.

Den hyggelige nyheten ble delt med fansen på Instagram:

«Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskninger. - The Carters», skrev de den gang.

Bildet med babyannonseringen fikk over elleve millioner likerklikk, og satte dermed ny Instagram-rekord, ifølge Billboard.

Fire måneder senere, i juni 2017, kom tvillingene - en gutt og en jente - til verden. Barna fikk navnene Rumi og Sir Carter og har i dag blitt tre år gamle.

Stjerneparet har vært svært forsiktige med å eksponere ungene i sosiale medier, så overraskelsen var nok derfor stor for mange da Beyoncé nylig postet en bildekarusell av alle tre barna på Instagram.

«HOMECOMING»: Snart kommer filmen om da Beyoncé Knowles headlinet den amerikanske festivalen Coachella i California. Her får vi også glimt av tvillingene hennes, som ble født 13. juni 2017. Filmen har premiere på Netflix 17. april. Video: Netflix Vis mer

Familien spiste først middag på den eksklusive sushirestauranten Nobu i Malibu, før de vandret ned til stranden i nærheten og vasset i vannet, skriver E! News.

Og dette dokumenterte altså 39-åringen selv på Instagram.

På første bilde poserer popstjernen og eldstedatteren sammen på en selfie hvor de lager trutmunn mot kamera. Deretter kommer et av vesle Rumi som leker i strandkanten, så et nærbilde av hendene til Beyoncé og Blue Ivy, mens fjerde og siste bilde viser henne sammen med sønnen Sir Carter vassende i vannet.

Mens storesøster Blue Ivy viser ansiktet sitt på bildet, så er derimot tvillingene avbildet med ryggen til. Grunnen er antakelig at stjerneparet ønsker å skjerme de yngste barna mer enn eldstedatteren Blue Ivy - som offentligheten har fått se langt mer til enn småsøsknene.

- Ekstremt vanskelig

Som nevnt verner Beyoncé og ektemannen godt om barnas privatliv, og det er ikke akkurat hverdagskost at de blir vist frem i sosiale medier på denne måten.

I ettertid har superstjernen vært åpen om at graviditeten med tvillingene var langt fra enkel. Trebarnsmoren utviklet nemlig preeklampsi, bedre kjent som svangerskapsforgiftning.

PRIVAT: Beyoncé er kjent for å være privat av seg, men i anledning nyttårsaften delte hun bilder av tvillingene sine. Video: Beyoncé Vis mer

Ifølge NHI er dette en tilstand der den gravide, på grunn av sykdom i morkaken, får forhøyet blodtrykk og proteiner i urinen. Ofte ses i tillegg hevelse (vann) i bena.

- Kroppen min gikk gjennom mer enn jeg visste at den kunne klare, innrømmet 39-åringen i Netflix-dokumentaren «Homecoming», gjengitt av People.

- Det var et ekstremt vanskelig svangerskap, la hun til.

Måtte avlyse

Popstjernen fant ut at hun var gravid sent i 2016, og på dette tidspunktet var hun allerede booket inn som headliner til musikkfestivalen Coachella i midten av april 2017.

Den jobben måtte hun avlyse.

- Jeg skulle egentlig gjøre Coachella, men ble uventet gravid. Og at jeg var gravid med tvillinger var en enda større overraskelse, fortalte hun videre i dokumentaren.

Beyoncé avslørte også at hun veide 99 kilo da hun ble kjørt til fødestuen, og at det oppsto komplikasjoner under selve fødselen.

- Den ene babyens hjerte tok noen pauser i livmoren et par ganger, så jeg måtte ta et hastekeisersnitt, uttalte hun.

LES OGSÅ: Chrissy Teigen kan ikke bli gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer