Megan Fox:

Deler sjeldne bilder av barna

- Kan vi få til ett familiebilde?

PRIVAT: Megan Fox er som regel svært privat når det gjelder å dele bilder av barna, men i helgen viste hun dem frem. Foto: NTB Scanpix
PRIVAT: Megan Fox er som regel svært privat når det gjelder å dele bilder av barna, men i helgen viste hun dem frem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske modellen og skuespilleren Megan Fox (33) deler stadig innblikk fra livet sitt med sine over 7,3 millioner følgere på Instagram. Det hører derimot sjeldenheten til at hun viser frem sine tre barn, Noah Shannon (7), Bodhi Ransom (5) og Journey River (3) i sosiale medier, men i helgen gjør hun et unntak.

Sammen med ektemannen Brian Austin Green (46) har hun nemlig tatt med de tre til Disneyland i anledning Halloween, og det er øyeblikk fra familieturen hun nå deler med følgerne sine.

- Halloween i Disneyland er alltid det morsomste, men kan vi få ETT familiebilde hvor alle ser inn i kamera og ser noenlunde normale ut? skriver hun til bildeserien.

Bildene har i skrivende stundt fått over 750 000 likerklikk, og de tre barna sjarmerer stort i Halloween-kostymene sine.

Megan har på sin side bare på seg Mikke Mus-ører, mens ektemannen har droppet å kle seg ut denne gangen. Sist 33-åringen viste frem sine tre øyenstener var for et knapt år siden, også den gang i anledning Halloween.

View this post on Instagram

Happy Halloween🎃

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Utover dette er det bare noen få bilder av de tre i sosiale medier.

Trøblete ekteskap

Megan og ektemannen ble kjærester etter at de møttes på settet av TV-serien «Hope & Faith» i 2004, da Megan bare var 18 år gammel. Seks år senere ble de smidd i Hymens lenker i en hemmelig seremoni på romantiske Hawaii.

Men ekteskapet mellom dem har vært langt ifra en dans på roser, og flere ganger har de vært på kanten til å gå fra hverandre. I 2015 kunngjorde duoen blant annet at de skulle skilles. Den gang ble de offisielle skilsmissepapirene lekket i pressen, og der ble «uforenlige forskjeller» lagt frem som begrunnelse for bruddet.

Graviditeten med deres tredje barn skal derimot ha fått henne til å revurdere forholdet. Babynyheten kom som et sjokk for mange, ettersom det skjedde åtte måneder etter hun og ektemannen kunngjorde at de skulle skilles.

Bare kort tid senere ble det kjent at det faktisk var Green som var far til det kommende barnet, og tidligere i år, tre år senere, trakk 33-åringen søknaden om skilsmisse. Det kom frem i dokumenter som The Blast hadde fått tak i.

STOR STJERNE: Etter tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er min egen verste fiende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer