Britney Spears:

Deler sjeldent glimt av sønnene

Britney Spears avslører hvorfor hun ikke har delt bilde av sønnene den siste tiden.

SJELDENT BILDE: Britney Spears verner godt om sønnenes privatliv. Nå avslører hun hvorfor. Foto: Privat / Instagram
SJELDENT BILDE: Britney Spears verner godt om sønnenes privatliv. Nå avslører hun hvorfor. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få barn som vokser opp med så berømte foreldre som det Sean Preston (15) og Jayden James (14) gjør. Navnene i seg selv er kanskje ikke så kjente, men hvis man nevner Britney Spears (39) og Kevin Federline (42) stiller det seg kanskje annerledes.

Eksparet var gift i tre år fra 2004, og fikk de to guttene i henholdsvis 2005 og 2006. Som en av verdens største popstjerner har presset rundt 39-åringen bestandig vært stort, og privatliv har det vært lite av.

I 2007 nådde hun på mange måter bunnen, og mistet blant annet omsorgsretten for de to sønnene.

DEN GANG DA: Britney Spears med sønnene Sean Preston og Jayden James på en baseballkamp i Los Angeles våren 2013. Foto: Broadimage/ REX/ NTB
DEN GANG DA: Britney Spears med sønnene Sean Preston og Jayden James på en baseballkamp i Los Angeles våren 2013. Foto: Broadimage/ REX/ NTB Vis mer

Sjeldne bilder

Den egentlige grunnen ble aldri offentliggjort, men da beskjeden kom låste hun seg inne på et rom med barna. Dette sørget i etterkant for at hun ble lagt inn på en psykiatrisk avdeling.

Spears har tidligere vært åpen om problemene som fulgte henne, og at hun gikk gjennom mye med barna og eksmannen på tidspunktet.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

Siden har vi imidlertid sett mindre og mindre til Sean Preston og Jayden James, men nå og da deler den berømte mora deres bilder av dem i sosiale medier.

Det gjør hun også denne uka, hvor man tydelig ser at de to guttene begynner å bli store. De begge troner nesten et halvt hode over Spears.

«Det er sykt hvor fort tiden går. Guttene mine er så store nå. Jeg vet, jeg vet. Det er vanskelig for alle mødre å se guttene sine vokse opp så fort», skriver 39-åringen på Instagram.

Videre skriver Spears at hun må ha gjort noe riktig som mor, og beskriver guttene som snille gentlemen. Hun avslører også hvorfor hun ikke har delt bilder av dem den siste tiden.

«De er i den alderen hvor de ønsker å finne sin egen identitet, og det forstår jeg».

Superstjernen skriver videre at hun har brukt lang tid på å redigere bildene hun nå har delt av dem, og påpeker at både 14- og 15-åringen har gitt henne tillatelse til å dele bildene.

Sangstjernen har flere ganger snakket om ulempene med å stå midt i rampelyset, og har fortalt åpent om blant annet psykiske problemer og angst. Det nær sagt eneste hun alltid har forsøkt å holde unna rampelyset, er de to sønnene.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

Delvis omsorgsrett

Siden Spears' mest turbulente periode i 2007 har hun fått tilbake delvis omsorgsrett for sønnene, men problemene vil tilsynelatende ingen ende ta. I 2018 krevde nemlig eksmannen penger fra stjernen, med begrunnelsen at hun har mer å gi barna enn ham.

På den tiden mottok han 20 000 dollar i måneden i barnebidrag av Spears, som med dagens kurs tilsvarer rundt 171 000 norske kroner. Federline sendte inn dokumenter hvor han krevde at det månedlige beløpet skulle oppjusteres.

PROFILERT PAR: Kevin Federline og Britney Spears i 2006. Eksparet fikk to sønner sammen. Foto: Peter Brooker / REX / NTB
PROFILERT PAR: Kevin Federline og Britney Spears i 2006. Eksparet fikk to sønner sammen. Foto: Peter Brooker / REX / NTB Vis mer

Han hevdet at hans månedlige inntekt var snaue 24 000 kroner. Dette tilsvarte under én prosent av Spears' inntekt, som blant annet dro inn store summer fra Las Vegas-showet sitt.

De to partene kom ifølge E! News omsider fram til en ny avtale, men Spears skal den gang ikke ha vært særlig fornøyd.

REDD: Igjen er fansen til Britney Spears bekymret for stjerna etter ny video på Instagram. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Det skal også nevnes at det har stormet rundt henne i begynnelsen av dette året, i forbindelse med dokumentaren «Framing Britney Spears». Som kjent er popstjernen for tiden også involvert i en juridisk kamp mot faren, som har hatt en sentral rolle i vergemålet hennes siden 2008.

LES OGSÅ: - Dater ny mann etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer