Madonna:

Deler sjeldent familiebilde

Popdronningen Madonna overrasker fansen med sjeldent bilde.

OVERRASKER: Forrige uke overrasket Madonna med et svært sjeldent bilde. Foto: Yui Mok / Pa Photos / NTB
OVERRASKER: Forrige uke overrasket Madonna med et svært sjeldent bilde. Foto: Yui Mok / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

«Queen of Pop», også kjent som Madonna (63), er en av verdens mest suksessfulle artister og har briljert i musikkbransjen siden 1970-tallet.

Gjennom sin lange karriere har hun riktignok også fått oppmerksomhet for en hel del andre ting enn selve talentet sitt.

I november i fjor var blant annet sangstjernen i hardt vær etter at hun i et innlegg på Instagram poserte på et bilde sammen med fotografen Steven Klein - med en kniv rettet mot strupen. Det fikk flere til å reagere kraftig.

Nå er det imidlertid et helt annet bilde som tiltrekker seg oppmerksomhet.

PROVOSERER: Folk lot seg provosere av Madonnas bidrag til kampen mot coronaviruset. Video: Instagram / Madonna /Rød Løper Vis mer

Sjeldent bilde

Selv om Madonna av og til legger ut bilder av familien sin på sosiale medier, er det ikke ofte at hun blir sett med alle barna sine samtidig på ett og samme bilde.

I slutten av forrige uke delte hun imidlertid et sjeldent bilde på Instagram.

I forbindelse med en skitur til de sveitsiske alpene, nærmere bestemt til landsbyen Gstaad, delte hun en bildeserie.

Der hadde hennes seks barn samlet seg og var godt plantet i en sofa mens de smilte mot kameraet. People og Hollywood Life er blant mediene som omtaler bildene.

SAMLET: Alle Madonnas barn var samlet på et familiebilde for første gang på lenge. Foto: Skjermdump / Instagram
SAMLET: Alle Madonnas barn var samlet på et familiebilde for første gang på lenge. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Sist gang hele familien ble fotografert sammen var i august i fjor da hun feiret 63-årsdagen sin.

«Like a Virgin»-sangeren har barna Rocco Ritchie (21) og David Banda (16) fra det tidligere ekteskapet med Guy Ritchie (53), samt datteren Lourdes Leon (25), som hun har sammen med Carlos Leon (55). I tillegg har hun døtrene Mercy (15) og tvillingene Estere og Stelle (9).

Til bildene skriver sangfuglen følgende:

«Farvel Gstaad……….Vi vil aldri glemme fjellene dine eller måneskinnet ditt!»

For anledningen hadde Madonna tatt med seg sin yngre kjæreste Ahlamalik Williams (27) som selskap, mens eldstedatteren tok med seg kjæresten Jonathan Puglia.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna var i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Vis mer

- Jeg gjorde en feil

For nærmere tre år siden stilte Madonna opp i et større intervju med britiske Vogue hvor hun prydet coveret. I forbindelse med intervjuet åpnet hun seg også om hvordan hun er som mor.

Den gang fortalte sangeren åpenhjertig om hvordan hun oppdro sine yngste barn David (16), Mercy (15) og tvillingene Estere og Stelle (9) - på bakgrunn av erfaringer hun gjorde seg i oppveksten til sine to eldste barn, Lourdes (25) og Rocco (21).

63-åringen innrømmet nemlig at hun gjorde en stor feil med Lourdes og Rocco, en feil hun bestemte seg for å ikke gjenta - nemlig å gi barna mobiltelefoner.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befant seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Jeg skal holde ut så lenge som mulig, for jeg gjorde en feil da jeg ga mine eldre barn telefoner da de bare var 13, sa hun, og fortsatte:

- Det avsluttet virkelig forholdet mitt med dem. Ikke helt, men mobiltelefonene ble en veldig, veldig stor del av livet deres. De ble oversvømt med bilder, og begynte å sammenligne seg selv med andre mennesker, og det er virkelig ikke bra når det gjelder selvtilliten.

LES OGSÅ: - Hvordan er dette mulig?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer