Britney Spears:

Deler sjeldent familiebilde av sønnene

Nå har Britney Spears to barn blitt store gutter.

FAMILIEMOR: Britney Spears sine to sønner, Sean og Jayden er sjelden å se i den internasjonale tabloidpressen. Nå deler stjernen selv et unikt bilde av de to barna sine. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEMOR: Britney Spears sine to sønner, Sean og Jayden er sjelden å se i den internasjonale tabloidpressen. Nå deler stjernen selv et unikt bilde av de to barna sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

En hel verden la sin elsk på Britney Spears (37) da hun som 16-åring slo gjennom med monsterhiten «Baby One More Time» i 1998. Siden den gang har verdensstjernen hatt både opp- og nedturer, og mange husker nok særlig sammenbruddet i 2007 godt.

I mange år var 37-åringen en av verdens største artister - og det var mer eller mindre umulig å støte på noen som ikke hadde en av Spears´ låter på hjernen. Stor suksess til tross - livet med hele verdens øyne rettet mot seg har på langt nær bare vært en dans på roser.

Sangstjernen har flere ganger snakket om ulempene med å stå midt i rampelyset, og fortalt åpent om mentale problemer, angst og rusmisbruk. Det nær sagt eneste hun alltid har forsøkt å holde unna rampelyset, er de to sønnene.

Det er ikke ofte de to barna figurerer på bilder i offentligheten, så derfor var det et ytterst sjeldent bilde sangstjernen nylig delte i sosiale medier.

- Liker ikke å bli fotografert

De to sønnene Sean Federline og Jayden Federline har nå rukket å bli henholdsvis 13 og 12 år gamle. Barna har hun med Kevin Federline (41) som «Toxic»-stjernen var gift med fra 2004 til 2007.

Det hyggelige familiebildet er tatt under et besøk i fornøyelsesparken Disneyland i helgen, og det ser absolutt ut til at stjernen nyter selskapet sammen med sine to sønner. På ett døgn har bildet fått over 400 000 likerklikk.

DEN GANG DA: Det er slik vi er vane med å se dem, Britney Spears sine to sønner, Sean og Jayden. Bildet er fra 2013. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Det er slik vi er vane med å se dem, Britney Spears sine to sønner, Sean og Jayden. Bildet er fra 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En kjempefin tid på Disneyland i dag. Men jeg kan aldri huske at jeg har blitt våt av Splash Mountain (en attraksjon journ.anm.), skriver 37-åringen under det hyggelige bildet med sine sønner.

Videre røper hun årsaken til at sønnene sjelden er å se på bilder på Instagram.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

- Uansett, guttene mine er eldre nå, så de liker ikke å bli tatt bilde av. Jeg ble så glad når de sa ja i dag! For et fantastisk sted, skriver Spears videre i innlegget.

Mange har bitt seg merke i at Britneys to sønner har vokst opp og blitt store - og på bildene er de nesten like høye som sin berømte mor - dersom hun da ikke hadde gått med høye hæler.

FOR FEM ÅR SIDEN: Her er Britney sammen med de to sønnene i juli 2014. Foto: NTB Scanpix
FOR FEM ÅR SIDEN: Her er Britney sammen med de to sønnene i juli 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Viste frem kjæresten

Bildet av mor og sønner kommer bare uker etter at Spears for første gang viste frem kjæresten Sam Asghari (25) på den røde løperen. De to har vært sammen siden 2017 og har delt en rekke bilder av hverandre i sosiale medier, men dette var første gang de viste seg sammen på en offentlig tilstelning.

Tidligere i sommer ble de også observert sammen på en romantisk ferie i Miami.

Men alt har tilsynelatende ikke vært et like enkelt for artisten i år. På vårparten ble det nemlig kjent at Spears hadde blitt lagt inn på psykiatrisk sykehus. 37-åringen skal ha slitt med mentale utfordringer som dels skyldes faren, Jamie Spears' (66) store helseutfordringer - noe som skal ha gått svært hardt inn på «Toxic»-sangeren.

- KLEINT: Britney Spears har over 21 millioner følgere på Instagram, der hun deler alt mulig rart fra livet sitt. Ikke alt innholdet faller i smak hos Rød Løpers programledere Kine Falch og Jonas Scheie Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

Den gang avslørte kjendisnettstedet TMZ at den kjente sangeren skal ha lagt seg selv inn i all hemmelighet - og planen skal ha vært at sangeren skulle være innlagt til behandling en hel måned.

Innleggelsen skal imidlertid ha skjedd frivillig fra Spears' side. Kort tid etter innleggelsen, postet hun selv en følelsesladet video og tekst i sosiale medier. For åpenheten ble hun hyllet av kjæresten Sam Asghari i et Instagram-innlegg, som omtalte henne som «sterk», nettopp på bakgrunn av at hun selv tok beslutningen om å oppsøke behandling.

- Det er ikke svakhet, det er et tegn på absolutt styrke. Folk burde bare bli inspirert av dette, det blir i hvert fall jeg, skrev han på Instagram.

Superstjernens far har siden i fjor høst slitt med en livstruende tarmsykdom, og skal siden den gang ha gått gjennom to omfattende operasjoner.

LES OGSÅ: - Han følte seg fanget i ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer