Julia Roberts:

Deler sjeldent bilde

- Jeg har ikke ord.

TREBARNSMOR: Julia Roberts har barna Phinneas, Hazel og Henry med ektemannen Daniel Moder. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
TREBARNSMOR: Julia Roberts har barna Phinneas, Hazel og Henry med ektemannen Daniel Moder. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I tillegg til å være en suksessfull skuespiller, er Julia Roberts (56) også trebarnsmor til tvillingene Phinneas og Hazel (19), samt Henry (16).

Nylig fylte Phinneas og Hazel 19 år, og i den anledning delte «Pretty Woman»-stjernen et sjeldent bilde av barna.

- Det ville kaoset av et liv

På Instagram deler Roberts et gammelt bilde av seg selv med tvillingene, som da var babyer.

«Jeg har ikke ord for gleden, moroa og det ville kaoset av et liv vi har sammen», skriver 56-åringen til et bilde i svart-hvitt.

Stjernen verner godt om privatlivet, men deler av og til bilder av familien, slik som i forbindelse med nettopp bursdager.

Roberts har tidligere delt ærlig om hvordan hun opplever morsrollen.

Bruce Willis og hele hans familie var samlet for å feire skuespillerens bursdag. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / Demi Moore via Instagram. Vis mer

- Av og til blir jeg tatt av redselen av å ikke klare det. Og av og til har jeg bare sagt til barna mine: «Så i dag, meg som mor? Kan vi bare stryke det fordi jeg dreit meg ut?», har hun tidligere uttalt i et intervju med Today i fjor, ifølge People.

Møttes under filminnspilling

Roberts har flere ganger åpnet seg om familielivet med ektemannen Daniel Moder (54) og de tre barna.

Roberts og ektemannen traff hverandre under innspillingen av filmen «The Mexican» i 2000, men da var de begge i andre forhold.

56-åringen var på tidspunktet kjæreste med skuespiller Benjamin Bratt (59), mens Moder var gift med makeupartisten Vera Steimberg (50). Året etter ble Moder og Steimberg offisielt skilt, og i 2002 giftet han seg med Roberts i en romantisk seremoni på Roberts ranch i New Mexico.

LATTER: Se Prinsesse Märtha Louise bli satt ut av spørsmål om bryllupet på ELLE-gallaen Vis mer

To år senere kom Hazel og Phinneas til verden.

LES OGSÅ: «Vil du ikke se barnebarna?»