Sophie Elise:

Deler sjeldent bilde

Letter på sløret om kjærligheten i nytt innlegg.

SNART MAMMA: Sophie Elise Isachsen venter barn til neste år. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SNART MAMMA: Sophie Elise Isachsen venter barn til neste år. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en knapp uke siden smalt nyheten om at Norges største influenser, Sophie Elise Isachsen (28), venter sitt første barn sammen med samboeren Vegard. Nyheten delte hun selv i et innlegg på Instagram.

Selv om Isachsen deler smått og stort fra livet sitt, verner hun godt om privatlivet til sin kjære Vegard.

- Han er en privatperson og har ikke noe ønske om å være en offentlig person. Men samtidig når man er veldig forelsket, er det vanskelig ikke å dele ting, for man har lyst til å vise det frem, fortalte Isachsen i podkasten «Sophie & Fetisha».

DELER NYHET: Influenser Sophie Elise Isachsen (28) deler nyheten om at hun er gravid på Instagram. Vis mer

«Ekstra forelskelse»

Selv om Isachsen i lang tid har vernet godt om privatlivet hans, har det likevel kommet flere små drypp av informasjon om forholdet - og stadig deler hun mer.

På Instagram Story kunne en gravid og forelsket Isachsen dele et sjeldent bilde av kjæresten - hvor han var i forgrunnen og begge var i finstasen.

«Man føler virkelig på en ekstra dimensjon av forelskelse når man skal ha barn sammen», skrev hun.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jordnær»

Isachsen har aldri lagt skjul på at hun er meget begeistret for kjæresten sin, men har vært påpasselig med hvilken informasjon hun har gitt ut.

I forrige ukes episode av VGTVs «Harm og Hegseth» kunne hun derimot dele litt mer om kjæresten sin enn det hun har gjort tidligere.

Her omtaler influenseren kjæresten som «avslappet», «jordnær», «snill» og «positiv». Videre forteller hun at kjæresten er nesten to år eldre enn henne selv - altså 30 år - og hun røper hva han tenker om å starte familie:

KNUST: I serien «Girls of Oslo» følger vi livene til influenserne Sophie Elise Isachsen, Isabel Raad, Anniken Jørgensen og Nora Haukland. I fredagens episode får vi se en hjerteknust Nora etter bruddet med Marius Borg Høiby. Video: Prime Video Vis mer

- Han er veldig glad for det! sier Isachsen i programmet.

Også på sin offentlige snapchat-story kunne Isachsen lette ytterligere på sløret, og fortalte blant annet at hun var ekstra forelsket om dagen.

Foto: Skjermdump fra Snapchat
Foto: Skjermdump fra Snapchat Vis mer

- Jeg har det mye bedre psykisk nå enn i starten. Selv om vi aktivt prøvde å bli gravide og ønsket det veldig, så er det en omveltning når det skjer - og mye frykt for at noe skal gå galt. Følte meg ikke som meg selv fordi jeg var så dårlig .. Men det er mye bedre nå, og nyter det skikkelig. Føler meg veldig forelsket i babyen og ekstra i kjæresen også.

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elise i forbindelse med denne saken. Hun ønsker ikke å gi noen ytterligere kommentarer.

LES OGSÅ: - Skal skjermes mest mulig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer