Jennifer Lopez:

Deler sjeldent bilde

Brukte feriedagene med familien.

HOLDER TETT: Jennifer Lopez deler sjeldent noe om familien sin. Foto: Frazer Harrison / Getty Images / AFP / NTB
HOLDER TETT: Jennifer Lopez deler sjeldent noe om familien sin. Foto: Frazer Harrison / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid siden kunne amerikanere feire Thanksgiving, og med det følger en velfortjent liten ferie.

Den verdenskjente artisten Jennifer Lopez (53) var intet unntak, og kunne i år feire høytiden for første gang som Ben Afflecks (50) kone.

Det nygifte paret feiret Thanksgiving sammen, og med seg hadde de sine barn. Lopez har tvillingene Emme og Max (14) med eksmannen Marc Anthony, og Affleck har barna Violet (16), Seraphina (13) og Samuel (12) med sin ekskone Jennifer Garner.

Artisten valgte imidlertid å bruke noen av feriedagene med noen andre som står henne nær.

IKKE TID: Nyforlovede Anniken Jørgensen og kjæresten Theo strålte på Elle galla i går. De snakket om bryllupet og hva som irriterer dem med hverandre. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

53-åringen var nemlig i New York sammen med sine to søstre, Leslie og Lynda Lopez, og sistnevnte tok til Instagram for å dokumentere søsken-gjenforeningen.

Trioen kunne by på store smil på innsiden av det som ser ut til å være artistens leilighet i storbyen. Det er imidlertid en annen ting fansen biter seg merke i.

«Vakre søstre, dere er så like!», skriver en, mens en annen kommenterer:

«De er veldig like hverandre».

En tredje understreker at de har vært like vakre siden de gikk på skolen, og ønsker dem en nydelig høytid.

De tre søstrene skal stå veldig hverandre, skriver Hello Magazine. Det er imidlertid svært sjeldent de deler bilder av eller med hverandre.

Hvor «J-Lo» er en verdenskjent artist, jobber Lynda Lopez (51) som journalist og forfatter. Leslie Lopez jobber som musikklærer, og trives best utenfor rampelyset.

HJEMME HOS: Tone Damli gir oss en sniktitt hjemme. Vis mer

53-åringen har heller ikke for vane å uttale seg om familien sin, men i et intervju med Rolling Stone tidligere i år lettet hun på sløret om forholdet til moren.

Her gir hun moren æren for at hun selv kunne bli artist.

- Men jeg klarer også å holde ut det jeg har holdt ut i bransjen fordi mamma var tøff. Jeg tror ikke hun visste hva hun forberedte meg på, men hun gjorde det.

LES OGSÅ: Bryllupsmareritt: - Alle fikk magevirus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer