Ariana Grande:

Deler sjeldent bilde

Slik er du ikke vant til å se superstjernen.

I KJENT STIL: Ariana Grande, slik vi er vant med å se henne. Foto: NTB Scanpix
I KJENT STIL: Ariana Grande, slik vi er vant med å se henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Superstjernen Ariana Grande (29), som giftet seg med kjæresten Dalton Gomez (26) i fjor, har fått nettet til å koke etter sitt siste innlegg på Instagram.

Gullstrupen delte nemlig et svært sjeldent bilde av seg selv uten sminke, skriver Cosmopolitan og People.

MANKE: I sin siste oppdateringen på Instagram, kommer Ariana Grande med en video som kan komme som et sjokk på noen. Video: @arianagrande Vis mer

Det var på sangstjernens egen Instagram, via historiefunksjonen, at hun delte et bilde av sitt sminkefrie ansikt i en før-og-etter seanse for å promotere sminkemerket sitt.

FØR: Ariana Grande uten sminke på sin egen Instagramkonto. Foto: Skjermdump Instagram.
FØR: Ariana Grande uten sminke på sin egen Instagramkonto. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer

For «før»-bildet filmet Grande en kort video, mens hun ga kameraet et lite smil. Hun hadde også på seg det som ser ut til å være en svart blondeoverdel eller -kjole, og hadde oppsatt hår.

PITTSBURGH: Ariana Grandes familie er bekymret etter at hun knakk sammen på scenen i Mac Millers hjemby, Pittsburgh i USA. Video: Caitlin Pearce via Storyful. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I neste slide ble hennes «etter»-bilde, med sminke fra stjernens eget merke, avslørt. Der hadde hun bronserte kinn, blanke lepper og fjæraktige øyenbryn og vipper, skriver People.

ETTER: Foto: Skjermdump Instagram.
ETTER: Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer

Fansen gikk bananas for det sjeldne naturlige bildet. Flere tok til Twitter for å hylle stjernen.

«Ariana Grande er så vakker selv uten sminke», skriver en bruker.

«Ja, så flott», mener en annen.

29-åringen er langt fra det eneste store navnet med sitt eget skjønnhetsmerke.

Store stjerner som Rihanna (34), Gwen Stefani (52), Halsey (27) og Kylie Jenner (24) har gitt ut sminkemerker de siste årene. Men Grande sier hun ikke er her for å konkurrere.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

- Jeg har tenkt mye på dette, selvfølgelig, fordi jeg aldri bare vil hoppe på det alle andre gjør. Jeg bruker deres sminke også, akkurat som jeg hører på musikken deres, sa hun i et intervju med Allure før merkevarens lansering i oktober i fjor.

LES OGSÅ: Overrasker på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer