Beyoncé:

Deler sjeldent bilde av tvillingene

Superstjerna Beyoncé hyller barna og ektemannen Jay-Z.

TILBAKE: Beyoncé ga fredag ut sitt sjuende album, seks år etter forrige soloutgivelse. Foto: Broadimage
TILBAKE: Beyoncé ga fredag ut sitt sjuende album, seks år etter forrige soloutgivelse. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Beyoncé Knowles-Carter (40) gjorde sitt store comeback til musikken med sitt sjuende album «Renaissance» fredag, drøye seks år etter forrige soloutgivelse.

I den forbindelse delte hun en lang hyllest til barna, og ektemannen Jay-Z (52), med et tilhørende bilde av de sammen.

Under søndagens Grammy-utdeling ble Beyonce historisk da hun vant sin 27. Grammy-pris. Dette er flest Grammy-priser tildelt en kvinnelig artist noensinne. Vis mer

Beyoncé er kjent for å være av den mer private typen, og deler sjeldent innblikk fra familie- og småbarnstilværelsen.

Foruten eldstedatter Blue Ivy, som stadig er med mora på rød løper, får vi sjeldent se de fem år gamle tvillingene Rumi og Sir.

Stjerneparet har siden tvillingene kom til verden i 2017 vernet godt om barnas privatliv, og det er ikke akkurat hverdagskost at de blir vist fram på denne måten.

Fansen ble derfor overrasket når «Queen B» delte et bilde av de alle sammen fra en kosestund i senga.

KOSESTUND: Beyonce, sammen med sønnen Sir (bak), datteren Rumi (t.v.) og Blue Ivy (t.h.) Foto: Beyonce.com
KOSESTUND: Beyonce, sammen med sønnen Sir (bak), datteren Rumi (t.v.) og Blue Ivy (t.h.) Foto: Beyonce.com Vis mer

Det var i forbindelse med utgivelsen av det nye albumet sitt Knowles-Carter delte den søte selfien, hvor hun koser seg ved siden av barna sine i senga, mens de alle sover.

- Jeg vil gi en spesiell takk til Rumi, Sir og Blue for å gi meg spillerom, kreativitet og inspirasjon. Og en spesiell takk til mannen min, min store inspirasjon, som holdt ut med meg under de sene kveldene i studio, skrev trebarnsmoren under bildet.

PRIVAT: Beyoncé er kjent for å være privat av seg, men i anledning nyttårsaften delte hun bilder av tvillingene sine. Video: Beyoncé Vis mer

I 2012 kunne stjerna og rapper-ektemannen Jay-Z, eller Shawn Carter som han egentlig heter, ønske sitt første barn, Blue Ivy, velkommen til verden. Fem år seinere, i 2017 ble de igjen foreldre. Da til tvillingene Rumi og Sir.

I ettertid har superstjernen vært åpen om at graviditeten med tvillingene var langt fra enkel. Trebarnsmoren utviklet nemlig preeklampsi, bedre kjent som svangerskapsforgiftning.

Vis mer

Ifølge NHI er dette en tilstand der den gravide, på grunn av sykdom i morkaka, får forhøyet blodtrykk og proteiner i urinen. Ofte ses i tillegg hevelse i bena.

- Kroppen min gikk gjennom mer enn jeg visste at den kunne klare, fortalte 40-åringen i Netflix-dokumentaren «Homecoming», da den kom ut i 2019.

LES OGSÅ: Superstjernen deler sjeldent bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer