Russell Crowe:

Deler sjeldent bilde av sønnene

«Gladiator»-stjernen overrasket i Roma.

SJELDEN SYN: Det er ikke ofte Russell Crowe viser frem sønnene sine. Foto: Skjermdump Twitter
SJELDEN SYN: Det er ikke ofte Russell Crowe viser frem sønnene sine. Foto: Skjermdump Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Russell Crowe (58) er et kjent ansikt for de fleste. Han er kanskje mest kjent fra filmer som «American Gangster» og «Gladiator».

Nå nyter skuespilleren en velfortjent ferie i Italia, med kjæresten Britney Theriot (31), sønnene Charles (18) og Tennyson (16), og moren Jocelyn.

I den forbindelse delte han et svært sjeldent bilde av sønnene, med en rørende historie de opplevde på ferieturen i Roma, skriver Hello.

VIRALT MONSTER: Da Mark Zuckerberg var på Hawaii i 2020 begynte bilder av ham med unormalt store mengder solkrem å sirkulere på nettet. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Maga /NTB Scanpix. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Tirsdag tok skuespilleren til Twitter for blant annet å dele bilder fra familieferien.

«Tok med meg barna til mitt gamle kontor» skrev han humoristisk over bildet. En tydelig referanse til rollen i «Gladiator»-filmen, som han til og med vant sin første og hittil eneste Oscar for.

Han delte også et svært sjeldent bilde med sønnene sine.

Det er nemlig ikke ofte vi får se de to guttene sammen med faren sin.

SJELDEN KOST: Russell Crowe, her sammen med ekskona Danielle Spencer og deres to barn for 12 år siden. Foto: Jim Ruymen/ UPI/ Shutterstock/ NTB

SJELDEN KOST: Russell Crowe, her sammen med ekskona Danielle Spencer og deres to barn for 12 år siden. Foto: Jim Ruymen/ UPI/ Shutterstock/ NTB


Vis mer

Bildet er fra 2010, da Crowe ble tildelt en stjerne på Hollywood Walk of Fame, og et av ytterst få ganger familien har vært samlet foran fotografene.

«THE IDOL»: Lily-Rose Depp spiller hovedrollen i ny storsatsning. Video: HBO Vis mer

Skuespilleren delte også en historie de opplevde fra dagen. Moren hans ble nemlig rørt til tårer etter å ha følt nærværet av sin avdøde ektemann og Crowes far, John, som døde i mars i fjor 85 år gammel.

I meldingen ba han de som er så heldig å ha foreldrene sine i nærheten om å ta vare på dem, ringe dem, og besøke dem.

«Musikken fløt opp til oss. Det tok litt tid før jeg forsto at det var «Danny Boy» de spilte, en av sangene vi spilte i begravelsen» skrev den barske skuespilleren, og la til:

«Av alle sanger, og tidspunkt … Hvordan? Jeg så på mamma, hun så på meg. Min fars tilstedeværelse var overveldende for oss begge. Hun gråt litt.»

Fansen ble tydelig berørt av historien fra Roma.

NY SESONG: I den nye sesongen av The Kardashians debuterer Pete Davidson. Video: Hulu, E-Entertainment og Instagram. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

«Gåsehud, Russell. Jeg er sikker på at moren din hadde den mest enorme følelsen av fred og kjærlighet og for et sted å føle det» skrev en, mens en annen la til:

«Jeg gråter».

En tredje bruker skrev «Vakker! Fikk meg til å gråte».

Den New Zealand-fødte skuespilleren, bor til daglig i Australia. Gjennom pandemien har han imidlertid oppholdt seg i nærheten av foreldrene, som bor i New South Wales i Australia.

- Pappa er 84, og mamma er 79. De lider av ting som folk på deres alder gjør, du vet, ditt og datt. Det var bedre for meg å befinne meg der de var, uttalte han i fjor til Extra TV.

LES OGSÅ: - Ser jævlig skremmende ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer