Russell Crowe:

Deler sjeldent bilde av sønnene

«Gladiator»-stjernen overrasket i Roma.

SJELDEN SYN: Det er ikke ofte Russell Crowe viser frem sønnene sine. Foto: Skjermdump Twitter
SJELDEN SYN: Det er ikke ofte Russell Crowe viser frem sønnene sine. Foto: Skjermdump Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Russell Crowe (58) er et kjent ansikt for de fleste. Han er kanskje mest kjent fra filmer som «American Gangster» og «Gladiator».

Nå nyter skuespilleren en velfortjent ferie i Italia, med kjæresten Britney Theriot (31), sønnene Charles (18) og Tennyson (16), og moren Jocelyn.

I den forbindelse delte han et svært sjeldent bilde av sønnene, med en rørende historie de opplevde på ferieturen i Roma, skriver Hello.

Tirsdag tok skuespilleren til Twitter for blant annet å dele bilder fra familieferien.

«Tok med meg barna til mitt gamle kontor» skrev han humoristisk over bildet. En tydelig referanse til rollen i «Gladiator»-filmen, som han til og med vant sin første og hittil eneste Oscar for.

Han delte også et svært sjeldent bilde med sønnene sine.

Det er nemlig ikke ofte vi får se de to guttene sammen med faren sin.

Bildet er fra 2010, da Crowe ble tildelt en stjerne på Hollywood Walk of Fame, og et av ytterst få ganger familien har vært samlet foran fotografene.

Skuespilleren delte også en historie de opplevde fra dagen. Moren hans ble nemlig rørt til tårer etter å ha følt nærværet av sin avdøde ektemann og Crowes far, John, som døde i mars i fjor 85 år gammel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer