Shakira:

Deler sjeldent bilde av sønnene

Shakira med overraskelse til fansen.

NYTT BILDE: Artisten Shakira viser frem sønnene til fansen. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB
NYTT BILDE: Artisten Shakira viser frem sønnene til fansen. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Den verdenskjente sangeren Shakira (44), hvis fulle navn er Shakira Isabel Mebarak Ripoll, verner som regel svært godt om privatlivet sitt. Hun slo gjennom allerede som 13-åring med albumet «Magia», og har siden den gang toppet en rekke hitlister og gitt ut flere album.

Med en solid fanskare er det naturligvis mange som gjerne skulle blitt invitert inn i privatlivet hennes oftere, og hun skaper derfor raskt overskrifter så fort hun nevner noe som ikke omhandler karrieren.

Slik var det blant annet for to år siden, da hun delte flere detaljer fra hverdagslivet.

- De vakreste menneskene

I 2011 fant hun lykken med den ti år yngre fotballspilleren Gerard Piqué (34), som hun har fått sønnene Milan (8) og Sasha (6) med. I likhet med sitt eget privatliv forsøker hun tilsynelatende å skjerme også de to guttene fra rampelyset, men nå og da viser hun de stolt frem.

Det gjør hun også nå.

Med sine over 70,4 millioner følgere deler hun nemlig et bilde av Milan og Sasha, som hun for få dager siden tok med seg på surfing. Den stolte moren poserer sammen med sønnene, og fansen er tydelig i ekstase.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.