Shakira:

Deler sjeldent bilde av sønnene

Shakira med overraskelse til fansen.

NYTT BILDE: Artisten Shakira viser frem sønnene til fansen. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB
NYTT BILDE: Artisten Shakira viser frem sønnene til fansen. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Den verdenskjente sangeren Shakira (44), hvis fulle navn er Shakira Isabel Mebarak Ripoll, verner som regel svært godt om privatlivet sitt. Hun slo gjennom allerede som 13-åring med albumet «Magia», og har siden den gang toppet en rekke hitlister og gitt ut flere album.

Med en solid fanskare er det naturligvis mange som gjerne skulle blitt invitert inn i privatlivet hennes oftere, og hun skaper derfor raskt overskrifter så fort hun nevner noe som ikke omhandler karrieren.

Slik var det blant annet for to år siden, da hun delte flere detaljer fra hverdagslivet.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

- De vakreste menneskene

I 2011 fant hun lykken med den ti år yngre fotballspilleren Gerard Piqué (34), som hun har fått sønnene Milan (8) og Sasha (6) med. I likhet med sitt eget privatliv forsøker hun tilsynelatende å skjerme også de to guttene fra rampelyset, men nå og da viser hun de stolt frem.

Det gjør hun også nå.

Med sine over 70,4 millioner følgere deler hun nemlig et bilde av Milan og Sasha, som hun for få dager siden tok med seg på surfing. Den stolte moren poserer sammen med sønnene, og fansen er tydelig i ekstase.

«De tre vakreste menneskene på jorden», skriver én, mens en annen påpeker hvor store de to guttene er blitt.

«Dette gjorde dagen min», skriver en tredje.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' YouTube, var det tydelig at datteren Emme er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

- Vanskelig

I 2019 fortalte 44-åringen som nevnt åpenhjertig om familielivet. Det gjorde hun i et intervju med Viva Magazine, gjengitt av Hola!, hvor hun blant annet fortalte om vanskelighetene med å være borte fra familien på grunn av karrieren.

Både Shakira og kjæresten har travle karrierer på hver sin kant, og da er det ikke alltid like enkelt å opprettholde et normalt familieliv.

DELTE DETALJER: I 2019 delte Shakira flere detaljer om familielivet sitt. Her er hun avbildet med Gerard Piqué i 2014. Foto: Broadimage / REX / NTB
DELTE DETALJER: I 2019 delte Shakira flere detaljer om familielivet sitt. Her er hun avbildet med Gerard Piqué i 2014. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer

- Noen ganger er det veldig vanskelig å ikke se sønnene sine på en måned eller lenger. Det er så tøft, men vi ringer hverandre på FaceTime, så vi kommuniserer med hverandre hele tiden. Det hjelper, fortalte hun.

Videre fortalte «Whenever, Wherever»-sangeren at hun og kjæresten forsøker så godt det lar seg gjøre å fordele arbeidsoppgavene i hjemmet.

LOVENDE KARRIERE: Verden har fått øynene opp for den 19 år gamle kjendissønnen Damian Hurley. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi har aldri vært et tradisjonelt par. Vi har ikke en skriftlig avtale for å dele inn arbeidsoppgaver, men vi er begge veldig involvert i foreldrerollen og prøver å finne ut av det på en best mulig måte. Vi støtter hverandre, og vi får også enorm hjelp fra familiene våre. Vi vet ikke om en annen måte å gjøre det på, fortalte hun videre.

LES OGSÅ: Kjendisbarna bekrefter forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer