<strong>DELTE BILDE:</strong> Katie Holmes delte nylig bilde av datteren Suri Cruise i anledning hennes 14-årsdag. Foto: NTB scanpix
DELTE BILDE: Katie Holmes delte nylig bilde av datteren Suri Cruise i anledning hennes 14-årsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Katie Holmes:

Deler sjeldent bilde av datteren

Suri Cruise er blitt 14 år gammel.

Publisert

Det var i 2005 at filmstjernen Tom Cruise (57) og Katie Holmes (42) for første gang viste seg offentlig sammen. Etter dette gikk det raskt i svingene for det tidligere ekteparet, som i løpet av ett og et halvt år rakk å forlove seg, få barn og gifte seg.

Til tross for at både Cruise og Holmes er å regne som superstjerner i Hollywood, har de klart å gi datteren, Suri (14), noe som i hvert fall kan ligne et privatliv.

At foreldrene deler bilder av henne i sosiale medier skjer så å si aldri - men nå har ettbarnsmoren delt et nytt bilde av datteren med følgerne.

Bursdagshilsen

I anledning Suris 14-årsdag delte Holmes nemlig et bilde av datteren, som riktignok sitter med ryggen til, med blomsterkrans på hodet. Til bildet skriver skuespilleren enkelt:

«Bursdagsstemning».

Se dette innlegget på Instagram

Birthday vibes 💕💕

Et innlegg delt av Katie Holmes (@katieholmes212)

Skuespilleren har også delt et bilde av bokstaver som henger på en vegg, stavet «gratulerer med dagen». Til bildet skriver 42-åringen en lengre gratulasjon til datteren.

«Gratulerer med dagen søte deg! Jeg er så velsignet som får være mammaen din. Måtte dette året bli fantastisk», skriver hun til bildet, etterfulgt av rosa hjerter.

Under bildene har det rent inn med gratulasjoner til Suri, som om ikke altfor mange år trer inn i de voksnes rekker - og kanskje til og med inn i rampelyset, som foreldrene sine.

<strong>BURSDAGSJENTE:</strong> Suri Cruise er populær blant fotografene, men er sjelden å se på foreldrenes sosiale medier. Her avbildet i fjor sommer. Foto: NTB scanpix
BURSDAGSJENTE: Suri Cruise er populær blant fotografene, men er sjelden å se på foreldrenes sosiale medier. Her avbildet i fjor sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kjendisdatteren får nemlig allerede en god del oppmerksomhet både fra paparazzifotografer og verdenspressen generelt. 14-åringen har blant annet vekket oppsikt med sitt utseende - som flere mener er identisk med sin mor.

Dårlig kontakt

Som nevnt hører det til sjeldenhetene at Holmes og Cruise deler bilder av datteren i sine sosiale medier. At det er stille fra sistnevntes side er likevel av helt andre grunner enn Holmes.

Cruise skal nemlig nesten ikke ha sett datteren siden Holmes tok ut skilsmisse i 2012. Da var Suri seks år gammel. En av grunnene til dette skal blant annet være Cruises forhold til den omstridte Scientologikirken - som også var en av hovedgrunnene til at forholdet havarerte i det hele tatt.

<strong>SKILT:</strong> Katie Holmes skilte seg fra superstjernen Tom Cruise i 2012, mye på grunn av hans forhold til den omstridte Scientologikirken. Her avbildet i 2007. Foto: NTB scanpix.
SKILT: Katie Holmes skilte seg fra superstjernen Tom Cruise i 2012, mye på grunn av hans forhold til den omstridte Scientologikirken. Her avbildet i 2007. Foto: NTB scanpix. Vis mer

Etter skilsmissen trakk Holmes seg selv og datteren ut av bevegelsen, da hun ikke ønsket at Suri skulle vokse opp med den kontroversielle kirkens tro.

- Dette er et privat anliggende for Katie og hennes familie. For Katie har det alltid vært viktigst hva som er best for hennes datter, uttalte Holmes sin advokat da han bekreftet bruddet i 2012.

<strong>SJELDENT SYN:</strong> Suri Cruise skal ikke ha sett faren sin på flere år, ifølge flere utenlandske medier. Her avbildet i 2012, samme år som skilsmissen. Foto: NTB scanpix
SJELDENT SYN: Suri Cruise skal ikke ha sett faren sin på flere år, ifølge flere utenlandske medier. Her avbildet i 2012, samme år som skilsmissen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Men, til tross for at Suris forhold til faren har forbedringspotensial, har forholdet mellom mor og datter blitt forsterket. Det fortalte «Dawson's Creek»-stjernen i et intervju med britiske Elle i fjor høst.

- Jeg var glad for å bli mor i 20-årene, forteller Katie, som var 27 år da hun fødte datteren, og fortsatte:

- Det har vært fint at aldrene våre har passet sammen. Hvordan skal jeg si det? Hver alder barnet mitt har vært i, har vært en god match med alderen min. Vi vokste mer eller mindre opp sammen.

Tøff skilsmisse

Tidligere i år uttalte Holmes seg om skilsmissen med Cruise - som kom som en sjokkbølge gjennom Hollywood i 2012. Det var i et intervju med magasinet InStyle at 42-åringen erkjente at den første tiden etter bruddet var tøff.

Holmes tok da med seg datteren på seks år til New York, der de siden har skapt seg et nytt liv.

- Den tiden var intens. Det var veldig mye oppmerksomhet, og på toppen av det hele hadde jeg et lite barn, sa «Dawson's Creek»-skuespilleren, og la til at hun fikk mye hjelp fra folkene rundt henne.

Hun mintes hvordan hun fikk nye venner, og hvordan hjelp fra uventet hold bidro til å gjøre hverdagen lettere. Spesielt én hendelse husker Katie Holmes godt fra denne tiden.

- Det var et fantastisk øyeblikk der jeg tror jeg faktisk gråt. Suri var seks eller syv, og hun sov over hos en venn mens jeg var på Lincoln Center og så en ballettforestilling. Klokken 10 ringte Suri og spurte om jeg kunne komme og hente henne. Jeg hoppet i en drosje, og plukket henne opp. Hun var helt utslitt, og sovnet på vei hjem, sa Holmes, og fortsatte:

- Da vi kom til bygningen vår, åpnet drosjesjåføren bildøren og hjalp meg så hun ikke skulle våkne. Han hjalp meg med å bære henne inn. Han var så utrolig snill, mintes hun.

LES OGSÅ: - Har funnet tonen med snowboard-stjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer