Katie Holmes:

Deler sjeldent bilde av datteren

Suri Cruise er blitt 14 år gammel.

DELTE BILDE: Katie Holmes delte nylig bilde av datteren Suri Cruise i anledning hennes 14-årsdag. Foto: NTB scanpix
DELTE BILDE: Katie Holmes delte nylig bilde av datteren Suri Cruise i anledning hennes 14-årsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var i 2005 at filmstjernen Tom Cruise (57) og Katie Holmes (42) for første gang viste seg offentlig sammen. Etter dette gikk det raskt i svingene for det tidligere ekteparet, som i løpet av ett og et halvt år rakk å forlove seg, få barn og gifte seg.

Til tross for at både Cruise og Holmes er å regne som superstjerner i Hollywood, har de klart å gi datteren, Suri (14), noe som i hvert fall kan ligne et privatliv.

At foreldrene deler bilder av henne i sosiale medier skjer så å si aldri - men nå har ettbarnsmoren delt et nytt bilde av datteren med følgerne.

Bursdagshilsen

I anledning Suris 14-årsdag delte Holmes nemlig et bilde av datteren, som riktignok sitter med ryggen til, med blomsterkrans på hodet. Til bildet skriver skuespilleren enkelt:

«Bursdagsstemning».

Skuespilleren har også delt et bilde av bokstaver som henger på en vegg, stavet «gratulerer med dagen». Til bildet skriver 42-åringen en lengre gratulasjon til datteren.

«Gratulerer med dagen søte deg! Jeg er så velsignet som får være mammaen din. Måtte dette året bli fantastisk», skriver hun til bildet, etterfulgt av rosa hjerter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer