Heidi Klum:

Deler sjeldent bilde av barna

Supermodellen er kjent for å verne om barnas privatliv.

DELER NYTT BILDE: Heidi Klum har de fire barna Helene, Henry, Lou og Johan fra tidligere forhold. Nå deler hun et nytt bilde av de fire barna i sosiale medier. Her er de i New York i fjor. Foto: NTB Scanpix
DELER NYTT BILDE: Heidi Klum har de fire barna Helene, Henry, Lou og Johan fra tidligere forhold. Nå deler hun et nytt bilde av de fire barna i sosiale medier. Her er de i New York i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor giftet den verdensberømte supermodellen Heidi Klum (46) seg med Tokio Hotel-gitaristen Tom Kaulitz (30) - få måneder etter at de forlovet seg. Ekteparet ble først koblet til hverandre i mars 2018 - etter at de hadde blitt observert kyssende under innspillingen av tv-programmet «America's Got Talent».

Dette er Klums andre ekteskap. Hun har tidligere vært gift med den populære sangeren Seal (57). De giftet seg i 2005, men skilte lag etter syv år. Sammen med eksmannen har hun de fire barna Helene (15), Henry (14), Johan (13) og Lou (10).

SINNSYKT: At halloweenfeiring har blitt en stor greie, også her til lands, er ikke å stikke under en stol. Men dronningen av utkledning er og forblir Heidi Klum. Sjekk den syke forvandlingen. Reporter: Thea Hope. Video: Heidi Klum/Rød Løper Vis mer

Den tyske modellen er kjent for å verne om barnas privatliv, og deler sjelden bilder av familien i sosiale medier. Nylig gjorde hun imidlertid unntak, da 46-åringen delte et bilde av hele søskenflokken på sin Instagram-konto. Med på bildet er også den ferske ektemannen, Tom Kaulitz.

View this post on Instagram

😷😷😷😷😷😷🐶🐶❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Bildet ser ut til å være tatt på en fottur, og på bildet bruker hele familien munnbind - angivelig for å beskytte seg mot coronasviruset som herjer rundt i verden.

Med på bildet er også familiens to hunder, Anton og Capper.

Fryktet coronasmitte

Klum bor sammen med ektemannen og de fire barna i Los Angeles, hvor de ifølge Hello Magazine for tiden isolerer seg fra andre mennesker grunnet coronaviruset.

Supermodellen har delt en rekke innblikk i hjemmeisolasjonen i sosiale medier den siste tiden, blant annet en video av sønnene Henry og Johan som lager middag.

I mars la Klum ut en video på Instagrams historiefunksjon der hun fortalte at hun fryktet at hun hadde blitt smittet av coronaviruset, og at hun dermed holdt seg hjemme fra tv-jobben i frykt for å smitte andre.

HEGNER OM PRIVATLIVET: Heidi Klum er kjent for å beskytte sine fire barn. Her er mor og barn i New York i 2019. Foto: NTB Scanpix
HEGNER OM PRIVATLIVET: Heidi Klum er kjent for å beskytte sine fire barn. Her er mor og barn i New York i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det startet med at jeg frøs, følte meg febersyk, hostet og hadde rennende nese, fortalte 46-åringen til følgerne sine.

Ifølge Hello Magazine fikk supermodellen og ektemannen senere testet seg for coronaviruset, og de testet begge negativt.

Bryllup i Italia

Det ser utvilsomt ut til at Heidi Klums nye ektemann trives i rollen som stefar til hennes fire barn. Barna var også selvskrevne gjester da de giftet seg i svært romantiske omgivelser i Italia i august i fjor. Paret giftet seg formelt i juli, men hadde en bryllupsseremoni først i august.

Ifølge E! News giftet Klum og Kaulitz seg for andre gang foran familie og venner på luksusyachten Christina O ved den italienske øya Capri.

Yachten tilhørte tidligere avdøde Aristoteles Onassis, og det var også på den at Onassis giftet seg med Jackie Kennedy i sin tid. Bryllupsfesten til Grace Kelly og fyrst Rainiere av Monaco skal også ha blitt arrangert om bord på den enorme yachten.

BEKLAGER: Høsten 2018 røpet supermodellen Heidi Klum at hun aldri besvarte en tekstmelding fra rapstjernen Drake, der han ba henne med ut på date. Nå røper hun hos Ellen DeGeneres hvordan han reagerte da hun endelig svarte ham. Vis mer

Klum var for anledningen kledd i en stroppeløs, hvit brudekjole med avtakbare puffermer og et slør. Kaulitz hadde på sin side på seg en hvit dress. Luksusyachten var pyntet med rosa roser og hvite orkideer, og paret ga hverandre sitt ja foran familie og venner. Klums fire barn var alle til stede på bryllupsfesten.

I etterkant av bryllupet har imidlertid det ferske ekteparet måtte tåle massiv kritikk, etter at det ble kjent at de hadde tatt en ulovlig svømmetur i en grotte under bryllupsfeiringen - noe som er i strid med italiensk lov.

De besøkte den populære turistattraksjonen Grotta Azzurra, eller «den blå grotte» på norsk - og måtte punge ut 6000 euro i bot.

LES OGSÅ: - Det beste som har skjedd meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer