Heidi Klum:

Deler sjeldent bilde av barna

Supermodellen er kjent for å verne om barnas privatliv.

DELER NYTT BILDE: Heidi Klum har de fire barna Helene, Henry, Lou og Johan fra tidligere forhold. Nå deler hun et nytt bilde av de fire barna i sosiale medier. Her er de i New York i fjor. Foto: NTB Scanpix
DELER NYTT BILDE: Heidi Klum har de fire barna Helene, Henry, Lou og Johan fra tidligere forhold. Nå deler hun et nytt bilde av de fire barna i sosiale medier. Her er de i New York i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor giftet den verdensberømte supermodellen Heidi Klum (46) seg med Tokio Hotel-gitaristen Tom Kaulitz (30) - få måneder etter at de forlovet seg. Ekteparet ble først koblet til hverandre i mars 2018 - etter at de hadde blitt observert kyssende under innspillingen av tv-programmet «America's Got Talent».

Dette er Klums andre ekteskap. Hun har tidligere vært gift med den populære sangeren Seal (57). De giftet seg i 2005, men skilte lag etter syv år. Sammen med eksmannen har hun de fire barna Helene (15), Henry (14), Johan (13) og Lou (10).

Den tyske modellen er kjent for å verne om barnas privatliv, og deler sjelden bilder av familien i sosiale medier. Nylig gjorde hun imidlertid unntak, da 46-åringen delte et bilde av hele søskenflokken på sin Instagram-konto. Med på bildet er også den ferske ektemannen, Tom Kaulitz.

Bildet ser ut til å være tatt på en fottur, og på bildet bruker hele familien munnbind - angivelig for å beskytte seg mot coronasviruset som herjer rundt i verden.

Med på bildet er også familiens to hunder, Anton og Capper.

Fryktet coronasmitte

Klum bor sammen med ektemannen og de fire barna i Los Angeles, hvor de ifølge Hello Magazine for tiden isolerer seg fra andre mennesker grunnet coronaviruset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer