«Octomom» Nadya Suleman:

Deler sjeldent bilde av åttlingene

De åtte barna stråler på første skoledag etter sommerferien.

SLIK SER DE UT I DAG: Nadya Suleman og hennes åttlinger har blitt verdenskjent. Nå begynner barna å bli store - slik ser de ut i dag. Foto: Skjermbilde fra Instagram
SLIK SER DE UT I DAG: Nadya Suleman og hennes åttlinger har blitt verdenskjent. Nå begynner barna å bli store - slik ser de ut i dag. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert

Nadya Suleman (47) ble verdenskjent i 2009 da hun fikk friske åttlinger. Den gang var hun den andre amerikaneren i historien til å føde et fullt sett med friske åttlinger. Helt siden den gang har hun gått under kallenavnet «Octomom».

En hel verden fulgte med på amerikaneren da hun var gravid med åttlingene, men med oppmerksomheten kom det naturligvis også en del kritikk.

- Det er mitt kall å bli mamma, forklarte hun kritikerne, som mente det var uansvarlig.

FORLOVER SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlover tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer

Suleman hadde seks barn fra før av - alle unnfanget med prøverør, uten en pappa.

Nytt bilde

Nå har åttlingene blitt store, og denne uken delte den stolte moren et bilde av barna. Suleman skriver til bildet at det er første skoledag for de åtte barna.

«Vær stolte av dere selv for at dere er snille, respektfulle og hjelpsomme mot alle jevnaldrende, lærere og ansatte. Dere er enestående rollemodeller for 6. og 7.-klassingene. Jeg elsker dere», skriver Suleman.

«Octomom» er tydeligvis forberedt på at hun kan få kritikk også denne gangen.

«Sidenotat til kritikere: Deres eldre søsken ønsket ikke at jeg skulle legge ut et bilde av dem på deres første dag. Jeg respekterer valget, det burde dere også».

SPILLER BASKET: Tvillingene Hanna og Haley Cavinder går viralt på Tiktok, og ikke bare for basket-videoene sine. Video: Tiktok / Cavindertwins Vis mer

47-åringen har over 221 000 følgere og innlegget har fått flere tusen likerklikk, samt over 300 kommentarer.

LES OGSÅ: Årets «å faen» - her er de nominerte!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer