Bruce Willis:

Deler sjelden video etter sjokknyheten

Kona deler et innblikk i skuespillerens liv etter diagnosen.

SJELDEN VIDEO: Emma Heming Willis delte nylig en video av ektemannen Bruce Willis. Foto: Joanne Davidson/REX /NTB
SJELDEN VIDEO: Emma Heming Willis delte nylig en video av ektemannen Bruce Willis. Foto: Joanne Davidson/REX /NTB Vis mer
Publisert

Helt på tampen av mars måned kom sjokknyheten om at Bruce Willis (67) hadde gitt seg som skuespiller. Det var datteren Rumer Willis (33) som delte nyheten i et innlegg på Instagram.

Samtidig kom det også frem at han hadde fått diagnosen afasi. Afasi er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen, ifølge Afasiforbundet i Norge.

Nå, to måneder senere, deler kona Emma Heming Willis (43) en hjertevarmende video av 67-åringen.

Sjelden video

Mandag publiserte kona en video på Instagrams historiefunksjon av «Die Hard»-skuespilleren som viste frem sine ferdigheter på basketballbanen. People er blant dem som omtaler klippet.

«Jeg ser deg BeeDub» skrev Heming på toppen av videoen.

Videoklippet viser også tre andre menn som spiller en omgang basketball, der skuespilleren - kledd i en langermet skjorte, kakibukser, joggesko og en baseballcaps - går for et imponerende hoppskudd.

Siden sjokknyheten om Willis ble kjent for resten av verden, har både han og kona holdt seg unna rampelyset. Dermed kom det trolig som en overraskelse på flere da sistnevnte delte en sjelden video av ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer