Britney Spears:

Deler sjelden oppdatering om sønnene

- Jeg elsker dere to små djevler.

OPPDATERING: I anledning at Britney Spears' to sønner fylte år tidligere denne måneden har hun delt en aldri så liten oppdatering om dem. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
OPPDATERING: I anledning at Britney Spears' to sønner fylte år tidligere denne måneden har hun delt en aldri så liten oppdatering om dem. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Fra sitt tre år lange ekteskap med Kevin Federline (43) har Britney Spears (39) sønnene Sean Preston (16) og Jayden James (15). I motsetning til sin berømte mor, har guttene blitt vernet godt fra rampelyset.

Popstjernen, som har over 34 millioner følgere på Instagram, deler jevnlig oppdateringer fra hverdagen sin. Gjerne med dansevideoer av seg selv eller ulike sitater om livet.

I et av de siste innleggene hun la ut kom hun med den store nyheten om at hun og kjæresten gjennom fem år, Sam Ashgari (27), hadde forlovet seg.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 20 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

«Gråt i to dager»

Det er derimot sjeldent at tobarnsmoren legger ut bilder av sønnene, men denne uken delte hun likevel en hyllest til de to brødrene som begge hadde bursdag tidligere denne måneden.

Britney droppet riktignok å dele et bilde av sønnene, men nøyde seg i stedet med følgene sitat:

«Det finnes ikke noe sterkere enn kjærligheten mellom mor og sønn».

Teksten i innlegget lyder som følger:

«Guttene mine hadde bursdag forrige uke, og dessverre vokser de til og ønsker å gjøre sine egne ting. Jeg må spørre dem om lov til å dele ting om dem for de er to ekstremt selvstendige små menn. Uansett, vi hadde en liten fest og den kuleste iskrem-kaken. Det gjør meg gal at de er så høye, og i tillegg vokser de fremdeles!!! De dro på en fest forrige uke og da gråt jeg i to dager. Barna mine i dress!!! Det er vilt!!! Og jenter gjør dere klare for guttene mine er så kjekke», skryter hun og fortsetter:

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

«Jeg tror helt og fullt på dette sitatet, og det er derfor jeg ønsket å dele det... Det er mye jeg ikke kan dele med dere fordi barna mine er veldig private. Jeg elsker at de er det, men jeg må bare si at de er ekstremt talentfulle og jeg er så utrolig velsignet som har disse to små mennene i livet mitt. Og hvis de leser dette... noe jeg tviler på at de gjør... jeg elsker dere to små djevler så utrolig høyt».

Det er ingen tvil om at popprinsessen er svært stolt over tenåringene sine. Sist hun fikk lov til å dele et bilde av seg selv sammen med dem var i vår, og også da lot hun adjektivene flyte.

Til tross for at guttenes ansikt er godt skjult bak ansiktsmasker, er det lett å se at de har vokst sin mor over hodet.

«Det er sykt hvor fort tiden går. Guttene mine er så store nå. Jeg vet, jeg vet. Det er vanskelig for alle mødre å se guttene sine vokse opp så fort», skrev 39-åringen da.

Videre beskrev Spears sønnene som snille gentlemen, samtidig som hun forklarte hvorfor hun ikke har delt bilder av dem den siste tiden.

«De er i den alderen hvor de ønsker å finne sin egen identitet, og det forstår jeg».

Britney og kjæresten forlovet seg som nevnt tidligere denne måneden, og Ashgari, som jobber som personlig trener og modell, uttalte i vår at han drømmer om å starte familie med Britney.

- Mine prioriteringer i livet er å fortsette å være ydmyk, vite hvor jeg kommer fra og hvor jeg skal. Jeg ønsker et nytt steg for forholdet vårt også og har ikke noe imot å bli pappa. Jeg har lyst til å være en ung far, erkjente han i et intervju med Forbes.

KUNST: Catwalken til det spanske motehuset «Desigual» tok en overraskende vri. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Kylie Jenner setter fart på spekulasjonene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer