Céline Dion:

Deler sjelden familiebilde

Sangstjernen viser frem sønnene på Instagram.

NYTT BILDE: På Instagram har Céline Dion delt et nytt bilde sammen med sine tre sønner. Her er hun i Paris i 2019. Foto: Cyril Pecquenard / REX / Shutterstock / NTB
NYTT BILDE: På Instagram har Céline Dion delt et nytt bilde sammen med sine tre sønner. Her er hun i Paris i 2019. Foto: Cyril Pecquenard / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Julefreden har nok endelig senket seg for de fleste av oss. Mange benytter julen til å dele hyggelige familiebilder i sosiale medier, og første juledag delte den verdenskjente artisten Céline Dion (52) et sjelden familiebilde med sine over 4,6 millioner følgere på Instagram.

Det hører nemlig med til sjeldenhetene at kvinnen bak berømte låter som «My Heart Will Go On» og «The Power Of Love», deler bilder av sine tre sønner i sosiale medier.

Men i julen gjorde hun altså et unntak. På bildet sitter Dion foran juletreet sammen med eldstemann René Charles (19) og tvillingene Nelson og Eddy (10) - alle i matchende pysjamaser.

Det kjærlige familiebildet har på litt over et døgn fått nærmere en halv million likerklikk, og i kommentarfeltet strømmer det inn med ønsker om en god jul.

«Må denne høytiden bringe kjærlighet, fred og god helse, med et løfte om lysere dager i året som kommer», skriver den kanadiske artisten under bildet.

God trøst

Det er som nevnt sjelden vare at Céline Dion deler bilder av barna i sosiale medier. I oktober delte hun imidlertid en serie bilder av tvillingguttene da de fylte ti år. Det samme gjorde hun i 2019, da de fylte ni år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer