Céline Dion:

Deler sjelden familiebilde

Sangstjernen viser frem sønnene på Instagram.

NYTT BILDE: På Instagram har Céline Dion delt et nytt bilde sammen med sine tre sønner. Her er hun i Paris i 2019. Foto: Cyril Pecquenard / REX / Shutterstock / NTB
NYTT BILDE: På Instagram har Céline Dion delt et nytt bilde sammen med sine tre sønner. Her er hun i Paris i 2019. Foto: Cyril Pecquenard / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Julefreden har nok endelig senket seg for de fleste av oss. Mange benytter julen til å dele hyggelige familiebilder i sosiale medier, og første juledag delte den verdenskjente artisten Céline Dion (52) et sjelden familiebilde med sine over 4,6 millioner følgere på Instagram.

Det hører nemlig med til sjeldenhetene at kvinnen bak berømte låter som «My Heart Will Go On» og «The Power Of Love», deler bilder av sine tre sønner i sosiale medier.

Men i julen gjorde hun altså et unntak. På bildet sitter Dion foran juletreet sammen med eldstemann René Charles (19) og tvillingene Nelson og Eddy (10) - alle i matchende pysjamaser.

Det kjærlige familiebildet har på litt over et døgn fått nærmere en halv million likerklikk, og i kommentarfeltet strømmer det inn med ønsker om en god jul.

«Må denne høytiden bringe kjærlighet, fred og god helse, med et løfte om lysere dager i året som kommer», skriver den kanadiske artisten under bildet.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. Vis mer

God trøst

Det er som nevnt sjelden vare at Céline Dion deler bilder av barna i sosiale medier. I oktober delte hun imidlertid en serie bilder av tvillingguttene da de fylte ti år. Det samme gjorde hun i 2019, da de fylte ni år.

Det er ingen tvil om at de tre sønnene betyr svært mye for 52-åringen - som har opplevd bunnløs sorg flere ganger de siste årene.

I 2016 opplevde hun å miste både ektemannen René Angélil og broren Daniel til kreft - bare i løpet av to dager. De tre sønnene var helt klart en god trøst i denne tøffe tiden - som alle mistet sin kjære far altfor tidlig.

Dion og Angélil hadde vært gift i tjue år da han gikk bort.

Også starten på 2020 ble tøff for den verdensberømte artisten. 17. januar mistet hun moren sin, dagen etter brorens dødsdato i 2016. Hun døde etter en tids sykdom, 92 år gammel.

Vis mer

Hard kamp

Til tross for at mange i familien har falt fra, ser det ut til at Dion og de tre sønnene nå nyter rolige juledager sammen. 52-åringen har tidligere vært ærlig om at veien mot å bli trebarnsmor har vært alt annet enn enkel.

Før tvillingguttene kom til verden, gjennomgikk sangstjernen seks prøverørsbehandlinger og en spontanabort, ifølge Oprah.com.

I august 2009 erklærte «My Heart Will Go On»-sangeren at hun og ektemannen ventet sitt andre barn, men så kom kontrabeskjeden. Dions talsperson kunne den gang fortelle at svangerskapet endte med en spontanabort, bare ti dager etter at graviditeten var blitt offentliggjort, ifølge The Sydney Morning Herald.

Ekteparet hadde et sterkt ønske om å få flere barn sammen, og våren 2009 uttalte Céline Dion at hun kom til å ta halvannet års pause fra karrieren for å fokusere på å utvide familien. Og - halvannet år senere - kom endelig de to sønnene til verden.

LES OGSÅ: Hylles for dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer