Mick Jagger og Melanie Hamrick:

Deler sjelden bilde av sønnen

På søndag kunne rocke-legendens kjæreste glede fansen med et sjelden syn.

FAR: Fansen fikk se artistens yngste sønn i et nytt Instagram-innlegg. Foto: Barry Brecheisen / Invision / AP / NTB
FAR: Fansen fikk se artistens yngste sønn i et nytt Instagram-innlegg. Foto: Barry Brecheisen / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden sommeren 2014 har Rolling Stones-legenden Mick Jagger (77) vært kjæreste med den 43 år yngre amerikanske ballerinaen Melanie Hamrick (34). I 2016 kunne også paret ønske velkommen til deres første sønn, som fikk navnet Deveraux (4).

Sønnen er imidlertid ikke Jaggers førstefødte, da han allerede er far til hele syv barn fra før. Musikerens barn varierer også stort i alder, der eldste er 50 år og yngste er kun fire år gammel.

Nå kan paret likevel glede fansen med et sjeldent bilde av yngstemann.

Kommentarfeltet til modell og stjernesønn Damian Hurley kokte etter at han la ut dette bildet på sin Instagram-profil. VIDEO: Maria Øren Hansen / Rød løper Vis mer

- Føler all kjærlighet

For tiden er han altså sammen med sin 34 år gamle kjæreste, og paret ser tilsynelatende nyforelsket ut i et nytt Instagram-innlegg.

I forbindelse med ballerinaens 34-årsdag delte paret det kjærlighetsfulle innlegget, der man også får se bilde av deres fire år gamle sønn.

Under bildet skriver Hamrick:

«Føler all kjærligheten i dag. Takk til alle for de fantastiske meldingene», etterfulgt av flere gøyale emojier.

MOR: Den amerikanske ballerinaen fikk sin første sønn sammen med rockelegenden i 2016. Foto: Picture Perfect/REX/NTB
MOR: Den amerikanske ballerinaen fikk sin første sønn sammen med rockelegenden i 2016. Foto: Picture Perfect/REX/NTB Vis mer

På det hjertevarmende bildet ser man Jagger og Hamrick som står inntil hverandre med deres sønn tett i mellom paret. Hamrick plasserer et kyss på rockestjernens kinn, og sønnen holder fast ved farens bein.

Bak trioen ser man en imponerende utsikt over vannet.

Far til åtte

Det er ikke tvil om at rockestjernen er godt etablert i farsrollen, da han er far til hele åtte barn om man inkluderer Derevaux.

Den eldste i søskenflokken, datteren Karis (50), deler han med skuespilleren Marsha Hunt (75). Året etter kom datterenJade (49) til verden, som Jagger fikk med tidligere skuespiller Bianca Jagger (75).

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Da han var sammen med modellen Jerry Hall (65) fikk paret døtrene Georgia (29) og Elizabeth (37), og sønnene James (35) og Gabriel (23).

Jagger er også far til den 22 år gamle sønnen Lucas, som han fikk med modellen Luciana Gimenez Morad (51).

I 1999 hadde nemlig artisten en affære med den brasilianske modellen, som resulterte i sønnen Lucas, samtidig som han var sammen med Jerry Hall.

Utroskapen ble slutten på forholdet med firebarnsmoren - som senere giftet seg med mediemogulen Rupert Murdoch (85).

LES OGSÅ: Lykken snudde etter sorgen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer