Bruce og Emma Willis:

Deler rørende video

- Jeg elsker ham også.

SYK: Tidligere i år ble det kjent at Bruce Willis har fått diagnosen afasi. Kona Emma Heming Willis deler nå glimt av hverdagen etter at ektemannen ble rammet av sykdommen. Foto: Shutterstock editorial/NTB
SYK: Tidligere i år ble det kjent at Bruce Willis har fått diagnosen afasi. Kona Emma Heming Willis deler nå glimt av hverdagen etter at ektemannen ble rammet av sykdommen. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

I mars kom nyheten om at skuespiller Bruce Willis (67) hadde fått diagnosen afasi. Ifølge Asafiforbundet i Norge, gir diagnosen språkforstyrrelser som følge av sykdom eller skade i hjernen.

På grunn av diagnosen har Willis måtte gi seg som skuespiller etter nærmere 40 år i bransjen.

Familien har foreløpig verken bekreftet eller avkreftet om stjernen har vært rammet av hjerneslag.

Etter at 67-åringens diagnose ble kjent har familiemedlemmer tatt til sosiale medier for å dele ulike glimt av hvordan det går med Willis.

STERKT: Dommer Morten Hegseth klarte ikke å holde tårene tilbake etter at Nate Kahungu var ferdig på dansegulvet. Video: TV 2/Dagbladet TV. Vis mer

Skuespillerens kone, Emma Heming Willis (44), har flere ganger tatt til Instagram for å dele hvordan livet har endret seg etter at Willis fikk diagnosen. I august delte hun en video på bildedelingstjenesten i forbindelse med «National Grief Awareness Day».

«Dette var en sommer for å oppdage seg selv - finne nye hobbyer, gå ut av komfortsonen og være aktiv. Sorgen kan være lammende, men jeg lærer å leve med det», skrev hun under videoen.

Nylig delte 44-åringen et selfie hvor ektemannen kysser henne på kinnet.

FORELSKET: Ekteparet virker å fortsatt være svært forelsket i hverandre. Foto: Skjermdump Instagram
FORELSKET: Ekteparet virker å fortsatt være svært forelsket i hverandre. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

På bildet sto det skrevet «Jeg elsker ham også».

Søndag delte hun en video med flere småklipp og bilder av livet med ektemannen og deres to døtre Mabel (10) og Evelyn (8).

Fra før av har Willis de tre døtrene Rumer (34), Scout (31) og Tallulah (28) fra ekteskapet med skuespiller Demi Moore (59).

Det var Rumer som delte nyheten om at faren deres var blitt syk.

«Dette er en utfordrende tid for familien vår og vi er så takknemlige for deres kjærlighet og støtte. Vi går gjennom dette som en sterk familie og ville informere fansen om dette fordi vi vet hvor mye han betyr for dere, slik som dere gjør for ham», skrev hun på Instagram da sykdommen ble offentliggjort.

LES OGSÅ: - Han skulle drepe meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer