Emilie Enger Mehl:

Deler rørende ord etter seieren

«Kompani Lauritzen»-vinneren er full av følelser.

RØRENDE: Emilie Enger Mehl er tydelig fornøyd. Nå deler hun rørende ord med følgerne på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØRENDE: Emilie Enger Mehl er tydelig fornøyd. Nå deler hun rørende ord med følgerne på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ble vinneren av «Kompani Lauritzen» kjent, da Emilie Enger Mehl (28) gikk først over mållinjen etter en lang og intens dag. Like bak kom Rikke Isaksen (27) og Emilie Voe Nereng (26), mens Marius Skjelbæk (31) kunne smykke seg med en fjerdeplass.

Den ferske vinneren fortalte nylig til Se og Hør at hun var fullstendig nedkjørt da hun kom i mål.

- Det er vel det tidspunktet jeg har vært mest tom for energi. Det var veldig fint, og ikke minst overveldende, å se resten av gjengen stå der. Alle var så glade, det var skikkelig rørende. Min inngang til alle oppgaver er å ta en ting av gangen, også i «Kompani Lauritzen», fortalte hun.

Nå, under ett døgn etter at seieren ble kjent, deler Enger Mehl noen rørende ord med følgerne på Instagram.

SEIER: Vinneren av Kompani Lauritzen om hva som har skjedd med premien. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Mange følelser i spill

Det er til en rekke bilder fra «Kompani Lauritzen» at justisministeren mimrer tilbake til militæropplevelsen - og hva den har gitt henne.

«Blir så rørt av å se tilbake på alt dette. En vill og enestående reise i hjerte og hjerne sammen med så mange fine mennesker», åpner hun.

Videre legger hun ikke skjul på at det er mye følelser.

«Det har vært et bredt spekter av følelser og erfaringer om samhold, lagånd og lojalitet, mestring, mot og viljestyrke, og det å vinne over begrensningene man setter i sitt eget hode. Tusen takk, vb kompani».

GODE VENNER: Emilie Enger Mehl, Marius Skjelbæk og Emilie Nereng på finalefesten lørdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GODE VENNER: Emilie Enger Mehl, Marius Skjelbæk og Emilie Nereng på finalefesten lørdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Minister og TV-personlighet

At Emilie Enger Mehl skulle være en av deltakerne i årets «Kompani Lauritzen» har uten tvil skapt debatt, i og med at hun i høst ble utnevnt som Norges justisminister.

Ministerposten kom riktignok etter at innspillingen var over.

På spørsmål fra Se og Hør om det noen gang har vært ubehagelig å stå i rollen som minister og samtidig være en del av et militærregime i underholdningsformat - samtidig som krigen pågår i Ukraina - svarer hun «nei».

FLINK PIKE: Emilie Voe Nereng ble overrasket over å se seg selv på Kompani Lauritzen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

- Jeg har aldri opplevd det som ubehagelig. Jeg fikk jo ministerrollen flere uker etter at innspillingen var avsluttet. Samtidig visste jeg at det lå ganske langt fram i tid før dette skulle sendes på TV. Jeg kan ikke huske at jeg tenkte så mye på det da. Men jeg var forberedt på at det ville bli diskusjon om meg. Jeg forstår at det har blitt diskutert, sier hun.

LES OGSÅ: Bekrefter eldgammelt rykte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer