Emilie Enger Mehl:

Deler rørende ord etter seieren

«Kompani Lauritzen»-vinneren er full av følelser.

RØRENDE: Emilie Enger Mehl er tydelig fornøyd. Nå deler hun rørende ord med følgerne på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØRENDE: Emilie Enger Mehl er tydelig fornøyd. Nå deler hun rørende ord med følgerne på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ble vinneren av «Kompani Lauritzen» kjent, da Emilie Enger Mehl (28) gikk først over mållinjen etter en lang og intens dag. Like bak kom Rikke Isaksen (27) og Emilie Voe Nereng (26), mens Marius Skjelbæk (31) kunne smykke seg med en fjerdeplass.

Den ferske vinneren fortalte nylig til Se og Hør at hun var fullstendig nedkjørt da hun kom i mål.

- Det er vel det tidspunktet jeg har vært mest tom for energi. Det var veldig fint, og ikke minst overveldende, å se resten av gjengen stå der. Alle var så glade, det var skikkelig rørende. Min inngang til alle oppgaver er å ta en ting av gangen, også i «Kompani Lauritzen», fortalte hun.

Nå, under ett døgn etter at seieren ble kjent, deler Enger Mehl noen rørende ord med følgerne på Instagram.

Mange følelser i spill

Det er til en rekke bilder fra «Kompani Lauritzen» at justisministeren mimrer tilbake til militæropplevelsen - og hva den har gitt henne.

«Blir så rørt av å se tilbake på alt dette. En vill og enestående reise i hjerte og hjerne sammen med så mange fine mennesker», åpner hun.

Videre legger hun ikke skjul på at det er mye følelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.