Emma Watson:

Deler rørende melding

Emma Watson (32) i sorg etter kollega Robbie Coltranes død.

I SORG: Emma Watson minnes sin kollega Robbie Coltrane. Foto: JUSTIN TALLIS / AFP
I SORG: Emma Watson minnes sin kollega Robbie Coltrane. Foto: JUSTIN TALLIS / AFP Vis mer
Publisert

Fredag ble det meldt at Robbie Coltrane (72), kanskje best kjent for sin rolle som Gygrid i «Harry Potter»-filmene, har gått bort.

Flere av hans tidligere kolleger er i sorg, og fredag kveld har Emma Watson - som spilte Hermine i samme filmserie - delt noen rørende ord via Instagram.

- Han var den morsomste «onkelen» jeg noensinne har hatt, men først og fremst var han enormt omsorgsfull og engasjert overfor meg da jeg var ung og ble voksen, skriver Watson.

Skjermdump: Instagram
Skjermdump: Instagram Vis mer

Hun fortsetter:

- Robbie, om jeg noensinne klarer å være så snill som du var mot meg på et filmsett, lover jeg at jeg skal gjøre det til ære for deg. Du vet hvor mye jeg beundrer deg.

Det var altså fredag at Coltranes agent bekreftet at 72-åringen er død. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

Faren til Birk Ruud døde for nesten ett år siden, da Birk vant OL-gull i Kina følte han at faren var med han. Video: NRK Vis mer

Han ble nominert til både en BAFTA- og en Saturn-pris for sin tolkning av J. K. Rowlings karakter - den snille og bustete skogvokteren Gygrid. Coltrane spilte i alle de åtte filmene om den unge trollmannen, og den siste ble utgitt i 2011.

LES OGSÅ: - Bunnløs sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer