Nils-Ingar Aadne:

Deler rørende hyllest

I dag er det to år siden Ida Eide døde.

- TENKER PÅ DEG: I dag er det to år siden langrennsløper Ida Eide døde brått av hjertesvikt. Kjæresten hennes, komiker Nils-Ingar Aadne, har i den forbindelse delt en rørende hyllest. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
- TENKER PÅ DEG: I dag er det to år siden langrennsløper Ida Eide døde brått av hjertesvikt. Kjæresten hennes, komiker Nils-Ingar Aadne, har i den forbindelse delt en rørende hyllest. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I begynnelsen av september 2018 kom den tragiske nyheten om at Ida Eide var gått bort, bare 30 år gammel. Langrennsløperen døde av hjertesvikt etter å ha deltatt i et mosjonsløp på Jessheim, og kort tid etter ble begravelsen for henne avholdt i Lidar kirke.

Tiden etterpå har utvilsomt vært vanskelig for dem som sto henne nærmest. Kjæresten hennes, komiker Nils-Ingar Aadne (37), har i ettertid snakket om sorgen flere ganger. Han har uttalt at tapet var svært tøft, og at han gjerne vil spre kunnskap om hjertestans for å muligens forhindre nye tilfeller.

I dag har det gått to år siden Eide døde, og i den forbindelse har han lagt ut en hyllest til kjæresten på Instagram. I den offentliggjør han også store nyheter.

- Vi lever videre

«Så er det altså to år siden. Tenker masse på deg fortsatt. Blir det trist, tenker jeg på hvor kul du var. Vi lever videre slik vi skal, og vi vet at du ville blitt irritert om vi ikke lo og nøt livet, så vi gjør det óg», skriver han til sine 57 000 følgere, og fortsetter:

«I dag offentliggjør vi i Ida Eides minnefond 41 idrettslag som får hjertestarter fra oss. For å redde liv», skriver han videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer