Cameron Diaz og Benji Madden:

Deler rørende hyllest til kona

Artisten overrasket med søt hilsen.

GODT GIFT: Cameron Diaz og Benji Madden har vært sammen i rundt syv år. Foto: Splash News/NTB
GODT GIFT: Cameron Diaz og Benji Madden har vært sammen i rundt syv år. Foto: Splash News/NTB


Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Cameron Diaz (49) og ektemannen Benji Madden (42) er kjent for å verne godt om privatlivet sitt.

Det ble bekreftet nok en gang da de i januar i fjor avslørte at de hadde blitt foreldre i all hemmelighet.

- Godt nytt år fra Maddens-familien! Vi er så glade, velsignede og takknemlige for at vi begynner det nye tiåret med å annonsere fødselen til vår datter, Raddix Madden, skrev de på Instagram.

I innlegget understreket Diaz også at privatlivet til datteren vil bli beskyttet, og at de derfor ikke kom til å dele noen flere detaljer eller bilder.

«Vakker på alle måter»

Denne uka fylte «Alle elsker Mary»-stjernen 49 år, og i den anledning tok Madden, kjent fra rockebandet «Good Charlotte», til sosiale medier for å dele en hyllest til skuespilleren.

«Gratulerer med dagen til kona mi. Du er vakker på alle mulige måter. Vi er så heldige som har deg. Det du gjør og den du er, dag ut og dag inn, for de du elsker, er alltid ekte. Det er vanskelig å få med alt i en Instagram-post, men jeg elsker å ha en grunn til å si høyt at jeg elsker deg».

I januar 2015 overrasket Cameron Diaz mange med å gifte seg med den syv år yngre artisten. Paret hadde nemlig den gang kun vært kjærester i drøye åtte måneder.

Hverken Diaz eller Madden uttaler seg ofte om ekteskapet, men i anledning magasinet InStyles 25 årsjubileum for to år siden, gjorde 49-åringen et unntak.

- Å gifte seg med han er det beste som noen gang har skjedd meg. Ektemannen min er den beste. Han er et fantastisk menneske, og en fantastisk partner, skrev hun i et innlegg i magasinet.

Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

Selv om det utad kan se ut til at alt er rosenrødt i ekteskapet deres, avslørte Hollywood-stjernen at også de må jobbe for å beholde gnisten i forholdet.

- Ekteskap er absolutt vanskelig, og krever mye hardt arbeid. Du trenger en som er villig til å gjøre jobben sammen med deg, for det er ikke en 60-40-fordeling i ekteskap. Det er 50-50 hele tiden. Alltid, forklarte hun.

Duoen har som nevnt vært kjent for å holde privatlivet tett mot brystet, men etter at datteren kom til verden har de åpnet seg mer og mer om familielivet.

Tidligere denne måneden dukket Diaz opp på Kevin Harts (42) Peacock talkshow «Hart to Heart», og da lettet hun på sløret om hvordan de samarbeider om datteren.

- Alt begynner, fortsetter, stopper og fortsetter for alt handler om hennes behov. Jeg lager alle måltidene hennes og står opp med henne om morgenen. Mannen min legger henne om kvelden. Vi er et skikkelig team, delte hun, ifølge People.

«En sjeldent spesiell person»

Dette er ikke første gang Madden hyller sin berømte kone på sosiale medier. Da den amerikanske morsdagen ble feiret i fjor vår, så han også sitt snitt til å rekke en takk til sin bedre halvdel.

Til et bilde av et maleri den gangen også delte 42-åringen en rørende hilsen.

«Evig takknemlig for kona mi som har gjort meg til en far, og som tar så godt hånd om oss hver dag. Den beste mammaen, kona og vennen. Enten det er snakk om å våkne opp ekstra tidlig for å ta vare på alle sammen (tre mennesker og et dusin av dyr), eller å gjøre alle undersøkelser og lesing for å sørge for at vi gjør vårt beste for å være gode foreldre til datteren vår. Hun er en kraft fra naturen og jeg er veldig takknemlig».

Videre satte han ord på hvor betydningsfullt det har vært i løpet av årene de har delt sammen, og kalte forholdet «en velsignelse». Han beskrev også Diaz som «en sjeldent spesiell person», som han ikke tar for gitt.

Før Diaz traff Benji Madden var hun i høyprofilerte forhold med stjerner som Jared Leto (49), Alex Rodriguez (46), Justin Timberlake (40) og Matt Dillon (57).

LES OGSÅ: Shakira deler sjeldent bilde av sønnene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer