Romeo Beckham og Mia Regan:

Deler romantiske bilder: - Elsker deg så mye

Kjendissønnen og kjæresten feirer to år som kjærester.

TO ÅR: Denne uken er det to år siden kjendissønnen Romeo Beckham fant lykken med Mia Regan. Det feirer de på Instagram. Her er paret avbildet i 2019. Foto: John Walton / Pa Photos / NTB
TO ÅR: Denne uken er det to år siden kjendissønnen Romeo Beckham fant lykken med Mia Regan. Det feirer de på Instagram. Her er paret avbildet i 2019. Foto: John Walton / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at alle som bærer etternavnet Beckham er svært ettertraktede på kjærestemarkedet. Derfor var det trolig flere ungpikehjerter som knuste da det i fjor ble kjent at Romeo Beckham (18) hadde funnet kjærligheten.

For nøyaktig ett år siden bekreftet han nemlig at han var i et forhold med modellen Mia Regan (18).

Da hadde det lenge versert rykter om at duoen hadde følelser for hverandre, særlig etter at Mia skal ha deltatt på en middag med den svært kjente Beckham-familien.

Da hadde paret allerede vært et par i ett år, og nå feirer de altså to år som kjærester. I den anledning deler de svært romantiske og private bilder på Instagram.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

«To år»

I mai 2019 skal altså de romantiske følelsene ha begynt å svirre. Nå, to år senere, er det lite som vitner om at følelsene er på vei til å forsvinne.

I en rekke nye bilder kan man nemlig se paret mens de deler romantiske øyeblikk med hverandre, blant annet mens de svinger seg på en huske i solnedgangen.

«To år, herreguuud!!! Elsker deg så mye. Flere år i vente. Du er best», skriver kjendissønnen blant annet til et av de søte innleggene.

«To år med ingenting annet enn kjærlighet! Takknemlig for deg», skriver Mia til et liknende innlegg.

Bildene inkluderer den nevnte husken, men viser også frem Beckham-sønnens smilefjes-tatovering på hånden, samt private FaceTime-samtaler mellom kjæresteparet.

Romanserykter

Som nevnt ble paret først observert sammen i 2019. Den gang hadde imidlertid verken Romeo eller Mia kommentert ryktene om den gryende romansen.

De ble blant annet sett i hverandres selskap under en offentlig tennisturnering på O2-stadion i London og på et galleri i storbyen.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Da foreviget også Mia flere bilder av sin ferske flamme på Instagram - noe som ikke akkurat satte en demper på romanseryktene.

Flere ganger delte også den unge modellen bilder av Romeo på sin Instagram-profil, før de i det hele tatt hadde bekreftet at de var et par. Da Romeo fylte 17 år delte hun et bilde av den smilende kjæresten og gratulerte ham med dagen.

Bursdagsfeiring

De hyggelige innleggene kommer bare dager etter at den kjente Beckham-familien, bestående av pappa David (46), mamma Victoria (47) og barna Brooklyn (22), Romeo, Cruz (16) og Harper Seven (9), gikk sammen for å gratulere den tidligere fotballspilleren med dagen.

Det gjorde de på Instagram, der hele familien, utenom minstemann, hyllet jubilanten med koselige bilder og hyggelige hilsener.

YDMYKES: David Beckham får virkelig kjørt seg når James Corden regisserer en spøk av høyeste klasse. Vis mer

Til tross for at Romeos bursdagshilsen til pappa naturligvis ikke var i nærheten av like romantisk som det kjæresten nå har fått, var det en svært rørende gratulasjon følgerne fikk se. Han delte nemlig et bilde der begge smiler fra øre til øre, fra en kveld på stranden.

«Gratulerer med dagen pappa!!!! Jeg elsker deg så mye og håper du har en fantastisk dag», skrev Romeo til bildet.

Eldstesønnen Brooklyn delte en rekke gamle bilder av seg selv og faren, blant annet fra hans tid som fotballspiller, mens yngstesønnen Cruz gratulerte den ferske 46-åringen med et bilde av de to sammen fra nyere tid.

Kona Victoria skrev følgende:

«Ser ut som du tar meg igjen. Til en veldig spesiell ektemann og den mest utrolige pappaen. Gratulerer med dagen. Vi alle elsker deg så, så mye».

LES OGSÅ: Slakter gave: - Tror jeg heller vil dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer