Romeo Beckham og Mia Regan:

Deler romantiske bilder: - Elsker deg så mye

Kjendissønnen og kjæresten feirer to år som kjærester.

TO ÅR: Denne uken er det to år siden kjendissønnen Romeo Beckham fant lykken med Mia Regan. Det feirer de på Instagram. Her er paret avbildet i 2019. Foto: John Walton / Pa Photos / NTB
TO ÅR: Denne uken er det to år siden kjendissønnen Romeo Beckham fant lykken med Mia Regan. Det feirer de på Instagram. Her er paret avbildet i 2019. Foto: John Walton / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at alle som bærer etternavnet Beckham er svært ettertraktede på kjærestemarkedet. Derfor var det trolig flere ungpikehjerter som knuste da det i fjor ble kjent at Romeo Beckham (18) hadde funnet kjærligheten.

For nøyaktig ett år siden bekreftet han nemlig at han var i et forhold med modellen Mia Regan (18).

Da hadde det lenge versert rykter om at duoen hadde følelser for hverandre, særlig etter at Mia skal ha deltatt på en middag med den svært kjente Beckham-familien.

Da hadde paret allerede vært et par i ett år, og nå feirer de altså to år som kjærester. I den anledning deler de svært romantiske og private bilder på Instagram.

«To år»

I mai 2019 skal altså de romantiske følelsene ha begynt å svirre. Nå, to år senere, er det lite som vitner om at følelsene er på vei til å forsvinne.

I en rekke nye bilder kan man nemlig se paret mens de deler romantiske øyeblikk med hverandre, blant annet mens de svinger seg på en huske i solnedgangen.

«To år, herreguuud!!! Elsker deg så mye. Flere år i vente. Du er best», skriver kjendissønnen blant annet til et av de søte innleggene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer