Kourtney Kardashian og Younes Bendjima:

Deler private feriebilder med fansen

Reality-stjernen stortrives i modellkjærestens selskap.

SOMMERFUGLER I MAGEN: Kjærligheten mellom Kourtney Kardashian og Younes Bendjima blomstrer om dagen. Her på en av flere ferier de har vært på i sommer. Foto: NTB Scanpix
SOMMERFUGLER I MAGEN: Kjærligheten mellom Kourtney Kardashian og Younes Bendjima blomstrer om dagen. Her på en av flere ferier de har vært på i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kourtney Kardashian (39) er kjent for å ha hatt mange turbulente år med ekskjæresten, Scott Disick (35), som også er far til hennes tre barn.

For rundt ett år siden snudde endelig lykken for realitykjendisen, og hun er i dag offisielt sammen med modellen Younes Bendjima (25).

Til tross for aldersforskjellen på 15 år, har Kourtney aldri sett lykkeligere ut. Kjæresteparet er for øyeblikket på ferie på den italienske øyen Capri, og opptrer stormforelsket.

Paret bor på Capri Palace, et hotell som ligger like ved kysten.

Deler med fansen

Kourtney og Younes er heller ikke redde for å vise sin kjærlighet for hverandre til publikum. Stadig deler nemlig duoen flere bilder og videoer fra sine romantiske stunder på Instagram.

For noen dager siden delte Kourtney et bilde av seg selv der hun sitter i en båt med oransje topp og solhatt.

- La dolce vita, skriver hun til bildet.

la dolce vita

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Ifølge Us Magazines skal kjekkasen og den hotte trebarnsmoren ha dratt på en romantisk svømmetur i en hule som er å finne på øya. Det lykkelige paret skal også ha ridd på kameler.

Nylig la Kourtney ut flere bilder til fansen fra den romantiske ferien.

- Blå italiensk himmel, skriver hun til bildet.

blue Italian sky above

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Også Younes har lagt ut et feriebilde fra turen til Italia.

I’m gonna make you an offer you can’t refuse @capripalace

A post shared by Younes Bendjima (@younesbendjima) on

Forelsket

Tidligere denne uken var paret også i Roma, der de fikk med seg de største og viktigste attraksjonene, som blant annet Trevifontenen og Engelsborgen (Castel Sant'angelo).

Til tross for at paret ikke har lagt ut bilder der de er sammen på Instagram, renner Instagram-storyene deres over av idylliske videoer og bilder av hverandre, mens de er omgitt av vakker natur.

Ifølge en av E! News eksklusive kilder, sitertav Contactmusic, skal Kourtney og Younes ha det «utrolig bra sammen» og være veldig lykkelige.

Saken fortsetter under.

la città eterna

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

coming like summer

Et innlegg delt av Younes Bendjima (@younesbendjima)

Dramatisk start på forholdet

Paret ble kjent med hverandre i 2016, dagen før søsteren Kim Kardashian (37) ble ranet under moteuken i Paris.

Younes skal den gang ha møtt Kourtney noen få ganger tidligere, men aldri vist stor interesse for trebarnsmoren. Dette førte til at Kourtney på et tidspunkt spurte den tidligere bokseren om hvorfor han «hatet» henne.

I løpet av Kims marerittaktige kveld, skal derimot forholdet dem imellom ha endret seg. Younes steppet inn som tolk for Kardashian-søstrene og det franske politiet, og sørget for at den verdenskjente familien fikk bedre oversikt over det dramatiske ranet, og Kims tilstand.

SAMMEN PÅ FERIE I FJOR: Her er paret fotografert da de var på Cannes Film Festival i Frankrike i 2017. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN PÅ FERIE I FJOR: Her er paret fotografert da de var på Cannes Film Festival i Frankrike i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skaper nye minner sammen

Etter Paris-hendelsen fikk Kourtney og Younes varme følelser for hverandre, og tilbrakte mye tid sammen i etterkant.

Til tross for at begge to lever svært travle liv, ønsker det forelskede paret å være så mye sammen som mulig.

I fjor sommer var de på reisefot store deler av sommeren, og tilbrakte blant annet tid i Cannes i Frankrike i slutten av juni og starten av juli. Paret var videre også en tur innom Egypt for å se pyramidene, til Kourtneys ekstase.

Younes skal også ha planlagt en ferie for Kourtney i sitt eget hjemland, Algerie, som han tok henne med til i august 2017.

SAMMEN I CANNES: Det forelskede paret klarer ikke ta øynene vekk fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN I CANNES: Det forelskede paret klarer ikke ta øynene vekk fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Dømt for Uber-bråket