Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

Deler private bilder

De to turtelduene ble smidd i hymens lenker i helgen.

MANN OG KONE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz giftet seg i helgen. Her dagen etter bryllupet. Foto: Splash News/NTB
MANN OG KONE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz giftet seg i helgen. Her dagen etter bryllupet. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det var duket til storslått fest da Brooklyn Beckham (23) og Nicola Peltz (27) ga hverandre sitt «ja» i helgen. I forkant av bryllupet ble det kjent at det unge paret skulle punge ut for bryllupet, hvor en rekke celebriteter sto på gjestelisten.

Kjendissønnen og hans ferske kone har imidlertid vært forholdsvis hemmelighetsfulle når det kommer til bryllupet, men de siste dagene har bruden delt flere bilder fra den store dagen.

Drømmekjole

«Mr. og mrs. Peltz Beckham», skriver hun til et bilde av seg og ektemannen.

27-åringen har også delt bilde av brudekjolen, som er designet av Leslie Fremar for Valentino. Selv beskriver Peltz kreasjonen som «drømmekjolen».

Brudgommen har også delt noen av de samme bildene, samt et av seg selv sammen med sin far David Beckham (46), og brødrene Romeo (19) og Cruz Beckham (17).

Vill sum

I forkant av bryllupet ble det kjent at turtelduene ikke skulle spare på en krone på sin store dag.

Nettstedet News skrev i forkant av bryllupet at paret skulle gi hverandre sitt «ja» i Palm Beach, Florida, hvor Peltz' familie har en eiendom ved stranden verdt svimlende 131 millioner dollar - over 1,1 milliard norsk kroner.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

I tillegg kom det frem at bryllupet i seg selv skal ha hatt en prislapp på 5,24 millioner dollar, noe som tilsvarer over 46 millioner kroner.

Paret har imidlertid ikke bekreftet hva de faktisk punget ut for festen.

LES OGSÅ: Dette sier han om bryllupsplanene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer