David og Victoria Beckham:

Deler private bilder på bryllupsdagen

Stjerneparet David og Victoria Beckham hyller hverandre på sosiale medier, når de nå feirer 21 år som mann og kone.

21 ÅR: David og Victoria Beckham feirer denne helgen 21 år bryllupsdag. Det gjør de ved å hylle hverandre på Instagram. Foto: NTB Scanpix
21 ÅR: David og Victoria Beckham feirer denne helgen 21 år bryllupsdag. Det gjør de ved å hylle hverandre på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet David (45) og Victoria (46) Beckham er å regne som et av de mest stabile parene i kjendisverdenen. Søndag 4. juli 1999 ble paret erklært mann og kone, under et gigantisk bryllup på et slott i Dublin i Irland.

Det betyr at de denne helgen kan se tilbake på 21 år som mann og kone, noe som naturligvis feires.

Det gjør de blant annet ved å dele en rekke tidligere upubliserte bilder på Instagram, der de hyller ekteskapet og deres kjærlighet til hverandre.

«Vel, for omtrent 23 år siden satt jeg i et rom sammen med Gary Neville (tidligere engelsk fotballspiller journ.anm.) og Spice Girls var på tv-en. Jeg snudde meg rundt og sa: 'Å, jeg liker hun i den lille, sorte kattedrakta'. Hvem hadde visst at vi alle disse årene senere skulle feire 21 år som gift, og har fire av de mest perfekte barna. Tusen takk, og gratulerer med bryllupsdagen. Jeg elsker deg», skriver David på Instagram, til en videosnutt av en rekke private bilder av paret, og med Spice Girls-sangen «Say You'll Be There» i bakgrunnen.

«Gratulerer med bryllupsdagen, David. Jeg kan ikke tro at det er 21 år siden vi ga hverandre våre «ja». Fire barn, fire hunder, så mye latter og jeg elsker deg mer hver dag som går», skriver «Spice Girls»-stjernen om ektemannen.

Også hun deler flere private bilder, og har lagt på sangen «Something About The Way You Look Tonight» av artisten Elton John (73), som sies å være en god venn av paret.

Den tidligere Spice Girls-stjernen, Emma Bunton (44), også kjent som «Baby Spice», er en av de mange tusen som har lagt igjen en liten gratulasjon i kommentarfeltet.

- Jeg elsker dere, skriver «Baby Spice», etterfulgt av to hjerter.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

- Elsker dere så høyt

Også sønnene Brooklyn (21), Romeo (17) og Cruz (15) Beckham har slengt seg på gratulasjonene av foreldrene. Det gjør de på deres respektive Instagram-kontoer, der de tre sønnene har delt hver sine gratulasjoner.

«Gratulerer med bryllupsdagen, mamma og pappa. Jeg elsker dere så høyt», skriver førstnevnte sønn til et bryllupsbilde av foreldrene.

«Gratulerer med bryllupsdagen. Håper dere har en fantastisk dag. Elsker dere», skriver Cruz. Også han har valgt å dele et bilde fra foreldrenes bryllup.

«Gratulerer med bryllupsdagen, mamma og pappa. Elsker dere masse», skriver Romeo til et bilde av foreldrene.

Paret har også datteren Harper Beckham (8) som foreløpig ikke er på sosiale medier, trolig grunnet den unge alderen.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Støtter hverandre

Som tidligere nevnt var det i 1999 at paret ga hverandre sine «ja». To år tidligere hadde duoen møttes for første gang, i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet.

På den tiden var Victoria Beckham, som den gang het Adams til etternavn, med i Spice Girls, og «Posh Spice» falt raskt for den kjekke Manchester United-spilleren.

Duoen fikk kallenavnet «Posh and Becks» i britiske medier, og 4. juli for 21 år siden giftet kjendisparet seg i en overdådig seremoni i Irland.

YDMYKES: David Beckham får virkelig kjørt seg når James Corden regisserer en spøk av høyeste klasse. Vis mer

Brudens kjole var fra Vera Wang med en tilhørende tiara til 270 000 kroner, mens brudgommen for anledningen hadde på seg hvit dress.

Siden den gang har ekteparet vært offer for en rekke utroskapsrykter, og det har flere ganger de siste årene florert rykter om brudd for superparet.

Likevel har duoen holdt sammen, og støttet hverandres karrierer. Da Victoria gikk inn i motebransjen og markerte seg som designer, var familien ved hennes side.

I 2013 pensjonerte David Beckham seg som profesjonell fotballspiller, og familien flyttet omsider tilbake til England, der de fortsatt er bosatt i dag.

LES OGSÅ: Tordner mot skilsmisserykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer