Pete Davidson:

Deler personlig avsløring etter bruddet

Brast i gråt foran sin mor.

DEN GANG DA: Pete Davidson har vært ordknapp om bruddet med Ariana Grande. Nå erkjenner han at det har vært tyngre enn han har gitt uttrykk for. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Pete Davidson har vært ordknapp om bruddet med Ariana Grande. Nå erkjenner han at det har vært tyngre enn han har gitt uttrykk for. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I midten av oktober ble det kjent at artist Ariana Grande (25) og komiker Pete Davidson (25) hadde brutt forlovelsen og avsluttet forholdet.

Kort tid etter tok sistnevnte bladet fra munnen foran en fullsatt sal i West Hollywood. Der noen kanskje forventet en ærlig og sårbar uttalelse om årsaken til bruddet, grep 25-åringen fatt på temaet ved å fleipe det hele bort.

Nå har pipa derimot fått en annen lyd. Ifølge US Weekly erkjenner «Saturday Night Live»-profilen at han var sønderknust som følge av avgjørelsen om å gå hver til sitt.

Svarte på eks-låta

Ifølge nettstedet forklarte Pete under en stand up-opptreden i Boston på mandag at han søkte trøst hos familien. 25-åringen minnes blant annet at han satt ved et bord sammen med sin mor og at han «brast i gråt foran henne» - overveldet av de tunge følelsene.

Under samme opptreden svarte komikeren også omsider på den mye omtalte Ariana Grande-låta «Thank U, Next».

I sangen tar artisten for seg sine fire ekskjærester, hvor disse strofene er myntet på Davidson: «Even almost got married, And for Pete, I'm so thankful».

- Dette er tingen med brudd-sanger. Vanligvis handler de låtene om en person du kan tenke deg til hvem er, men du vet det ikke helt sikkert. Det gjorde ikke denne fantastiske frøkenen, spøkte han og fortsatte:

- Dette djevelske geniet navnga oss alle.

Saken fortsetter under:

Kryptiske meldinger

Foreløpig har ikke Grande uttalt seg direkte om bruddet. I oktober la hun imidlertid ut en rekke kryptiske beskjeder til fansen på sosiale medier.

I meldingen, som ble delt på artistens Instagram-story, skrev hun følgende:

«På tide å si farvel til internett for en stund. Det er vanskelig å ikke komme borti nyheter og ting som jeg prøver å unngå for øyeblikket», skrev hun, og refererte trolig til havet av artikler om henne og ekskjæresten.

«Det er veldig trist og vi prøver veldig hardt å holde oss gående. Elsker dere, og takk for at dere alltid er her», skrev Grande.

Fokuserer på karrieren

Innlegget lå derimot ikke ute lenge, og ble etter hvert slettet av artisten selv.

Samtidig hintet 25-åringen om at hun ikke hadde hatt det helt enkelt den siste tiden.

«Jeg kan ikke tro at jeg nesten lot angsten min ødelegge for meg i dag. Ikke i dag, satan! Ikke i morgen eller dagen etter det - ikke mer. Du kan suge min store, grønne p*kk. Jeg skal synge ut følelsene mine og være en stor, vandrende klump med kjærlighet», skrev hun i et annet innlegg, ifølge E! News.

LES OGSÅ: Avslørte frieri etter en uke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer