Halle Berry:

Deler overraskende orgasme-avsløring

Superstjernen forteller åpenhjertig om utforskningen av egen seksualitet i ung alder.

UBESKJEDEN: Stjerneskuespilleren Halle Berry avslører at hun utforsket egen seksualitet i ung alder. Foto: Richard Buxo/Splashnews.com/NTB
UBESKJEDEN: Stjerneskuespilleren Halle Berry avslører at hun utforsket egen seksualitet i ung alder. Foto: Richard Buxo/Splashnews.com/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Halle Berry (54) har vært et hett navn i Hollywood de siste to tiårene. Superstjernen ble for alvor kjent da hun som Bond-pike dukket opp av vannet i en oransje bikini i James Bond-filmen «Die Another Day».

54-åringen har sanket flere priser for sine rolleprestasjoner på filmlerretet i årenes løp, og holder fortsatt koken.

BOND-PIKE: Halle Berry i rollen som Bond-piken Giacinta «Jinx» Johnson iført den ikoniske bikinien i «Die Another Day». Foto: Moviestore/REX/NTB
BOND-PIKE: Halle Berry i rollen som Bond-piken Giacinta «Jinx» Johnson iført den ikoniske bikinien i «Die Another Day». Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer

I likhet med mange berømtheter, deler også den mørkhårede Hollywood-stjernen glimt av hverdagen med sine 6,6 millioner følgere på Instagram.

Avslører første orgasme

Nylig postet den Oscar-belønte skuespilleren en video på sin Instagram-konto, hvor Berry og venninnen og stylisten, Lindsay Flores, besvarte de «mest sexy og sprøeste» spørsmålene fra følgerne.

Og fansen fikk svar - under spørsmålsrunden serverte Berry nokså intime detaljer om utforskningen rundt egen seksualitet i ung alder.

«Catwoman»-stjernen røpet nemlig at hun hadde sin første orgasme da hun var elleve år gammel.

- Jeg husker den første orgasmen. Jeg gjorde det på meg selv, innrømmer hun i videosnutten, og fortsetter:

RØPER: Berry er ikke beskjeden, og røper overfor fansen at hun hadde sin første orgasme da hun var elleve år gammel. Her er skuespilleren fotografert under en prisutdeling i 2018. Foto: Richard Shotwell/NTB
RØPER: Berry er ikke beskjeden, og røper overfor fansen at hun hadde sin første orgasme da hun var elleve år gammel. Her er skuespilleren fotografert under en prisutdeling i 2018. Foto: Richard Shotwell/NTB Vis mer

- Jeg fant ut av seksualiteten min - som de fleste jenter.

«Kjæreste-jente»

Til tross for en suksessrik skuespillerkarriere, har Berry hatt det vanskeligere på kjærlighetsfronten. Bak seg har hun tre havarerte ekteskap og flere brutte forhold.

Berry har datteren Nahla Ariela Aubry (12) fra et turbulent forhold med den kanadiske modellen Gabriel Aubry (43).

Vis mer

I 2016 skilte hun seg fra ektemannen Olivier Martinez (54), som hun har sønnen Maceo Robert Martinez (7) med. Siden skilsmissen skal hun ha vært singel.

Tobarnsmoren har tidligere fortalt at hun elsker singellivet og at det ikke er sikkert at hun kommer til å få seg kjæreste igjen.

- Jeg har lært mye av å være sammen med barna mine. De er det beste selskapet for meg akkurat nå. Jeg har så og si vært alene siden jeg skilte meg fra Maceos pappa, etter eget valg, fortalte hun til venninnen Lena Waithe under en Instagram Live-sending, ifølge Contact Music.

Videre fortalte Berry at hun alltid har vært en typisk «kjæreste-jente», men at hun bestemte seg for å ta en pause fra dating for å tilbringe tid med seg selv.

Vis mer

- Og det har vært så fantastisk at jeg tror jeg kanskje bare vil at det skal forbli slik, delte hun.

- Jeg hadde planlagt å ta ett års pause. Ett år ble til to år, og to år har nå nesten blitt tre år, fortsatte hun, ifølge nettstedet.

Funnet kjærligheten på ny

Nå kan det imidlertid se ut til at den evigunge skuespilleren har funnet seg en ny flamme, nemlig sangeren Van Hunt (50), ifølge People.

I september delte Berry et Instagram-bilde av seg selv i en sort t-skjorte med skriften «Van Hunt». Til bildet skrev hun: «Nå vet dere...» etterfulgt av en hjerte-emoji. Med det var forholdet «insta official».

Før den tid hadde duoen fyrt opp under romanseryktene en god stund. I anledning 54-åringens bursdag i august, postet hun eksempelvis et bilde av føttene sine ved siden av Hunts.

LES OGSÅ: Derfor vil hun ikke ha sex med ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer