Kylie Jenner og Travis Scott:

Deler overraskende bilder med eksen

Realitystjernen vekker oppsikt.

EKSKJÆRESTER: Travis Scott og Kylie Jenner skilte lag i fjor. Nå deler Jenner en serie bilder av seg og eksen på Instagram. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Travis Scott og Kylie Jenner skilte lag i fjor. Nå deler Jenner en serie bilder av seg og eksen på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober i fjor kom den overraskende nyheten om at forholdet mellom «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (22) og rapperkjæresten Travis Scott (27) hadde slått sprekker. Da hadde det versert rykter om at forholdet var over, og i starten av oktober gikk 22-åringen selv ut og bekreftet nyheten.

- Travis og jeg er gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste, var blant det Jenner skrev på Twitter da hun bekreftet bruddet.

Eksparet begynte først å date hverandre våren 2017, kort tid etter at forholdet mellom Jenner og rapartisten hop-stjernen Tyga (30) hadde blitt slutt. I starten av februar 2018 fikk Scott og Jenner datteren Stormi Webster (2) sammen.

Etter bruddet i fjor har eksene blitt observert sammen en rekke ganger, og den internasjonale sladrepressen fosset over av overskrifter om at de muligens kunne ha funnet tilbake til hverandre igjen.

Nå, over fire måneder etter bruddet, har de heftige spekulasjonene lagt seg, men da Jenner nylig delte en serie bilder av seg selv og ekskjæresten på Instagram, var det nok mange som sperret opp øynene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer