Kylie Jenner og Travis Scott:

Deler overraskende bilder med eksen

Realitystjernen vekker oppsikt.

EKSKJÆRESTER: Travis Scott og Kylie Jenner skilte lag i fjor. Nå deler Jenner en serie bilder av seg og eksen på Instagram. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Travis Scott og Kylie Jenner skilte lag i fjor. Nå deler Jenner en serie bilder av seg og eksen på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober i fjor kom den overraskende nyheten om at forholdet mellom «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (22) og rapperkjæresten Travis Scott (27) hadde slått sprekker. Da hadde det versert rykter om at forholdet var over, og i starten av oktober gikk 22-åringen selv ut og bekreftet nyheten.

- Travis og jeg er gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste, var blant det Jenner skrev på Twitter da hun bekreftet bruddet.

Eksparet begynte først å date hverandre våren 2017, kort tid etter at forholdet mellom Jenner og rapartisten hop-stjernen Tyga (30) hadde blitt slutt. I starten av februar 2018 fikk Scott og Jenner datteren Stormi Webster (2) sammen.

Etter bruddet i fjor har eksene blitt observert sammen en rekke ganger, og den internasjonale sladrepressen fosset over av overskrifter om at de muligens kunne ha funnet tilbake til hverandre igjen.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Nå, over fire måneder etter bruddet, har de heftige spekulasjonene lagt seg, men da Jenner nylig delte en serie bilder av seg selv og ekskjæresten på Instagram, var det nok mange som sperret opp øynene.

EKSEN: Bildene på realitystjernens Instagram har vekket oppsikt. Foto: Skjermdump / Kylie Jenner
EKSEN: Bildene på realitystjernens Instagram har vekket oppsikt. Foto: Skjermdump / Kylie Jenner Vis mer

Delte tre bilder

22-åringen har delt tre bilder av seg selv og Scott. Ifølge Us Magazine er bildene fra en basketballkamp i 2017. «It's a mood» har realitystjernen lagt til som tekst på bildene - så det er i hvert fall lite som tyder på at eksparet har en dårlig tone etter bruddet for snart fem måneder siden.

BILDE TO: Jenner delte tre ganske like bilder på Instagram nylig. Foto: Skjermdump / Kylie Jenner
BILDE TO: Jenner delte tre ganske like bilder på Instagram nylig. Foto: Skjermdump / Kylie Jenner Vis mer
PÅ KAMP: Bildene er fra 2017, og viser eksparet på en baseballkamp. Foto: Skjermdump / Kylie Jenner
PÅ KAMP: Bildene er fra 2017, og viser eksparet på en baseballkamp. Foto: Skjermdump / Kylie Jenner Vis mer

I begynnelsen av januar brøt Scott tausheten om bruddet, og uttalte at «han alltid kommer til å elske moren til datteren min». Det var i et intervju med XXL magazine 27-åringen kommenterte bruddet med Jenner. I intervjuet fortalte rapperen at han fortsatt elsket realitystjernen.

Han innrømmet likevel at det hadde vært vanskelig å være i et offentlig forhold.

- Den vanskelige delen med forhold er å prøve å være i et uten at millioner av stemmer utenfor blander seg inn, fortalte Travis til magasinet, og la til at han ikke lot seg påvirke mentalt av det.

Til tross for at han var lei av at utenforstående prøvde å blande seg inn mens de var sammen, innrømmet Scott at livet alltid kommer med vanskeligheter, og at det handler om hvordan man takler disse.

Under intervjuet gikk rapperen også innpå forholdet til datteren Stormi, og fortalte blant annet at det å bli pappa har vært bedre enn han trodde det skulle bli.

- Stormi er et av de beste menneskene jeg vet om. Hun er min bestevenn. Hun gjør livet litt enklere. Hun bare inspirerer meg hver dag med måten hun tenker på, sa han og la til at han og moren hennes kom på navnet Stormi sammen.

TRIO: Kylie Jenner og Travis Scott skilte lag i fjor. Her er de med datteren Stormi Webster. Foto: NTB Scanpix
TRIO: Kylie Jenner og Travis Scott skilte lag i fjor. Her er de med datteren Stormi Webster. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Har et godt forhold

Siden Travis og Kylie gikk hver til sitt har de som tidligere nevnt blitt observert sammen en rekke ganger. Eksparets stadige sammenkomster fikk flere i fanskaren til å undre seg om de kan ha blitt sammen igjen.

Spekulasjonene økte ytterligere etter at Travis ble observert på et kasino i Palm Springs sammen med Kylies mamma Kris Jenner (64), og hennes søstre Khloé Kardashian (35) og Kendall Jenner (24) under Thanksgiving-høytiden i fjor.

Kilder som har uttalt seg til Hollywoodlife avkreftet derimot i begynnelsen av desember at Kylie og Travis hadde funnet tilbake til hverandre igjen.

Til tross for avkreftelsen ser det ut til at hun og Scott tilsynelatende har hatt en relativt god tone. Til Harper's Bazaar bekreftet sminkemogulen tidligere i år at forholdet til barnefaren fortsatt er godt.

FÅR KJEFT: Kardashian-klanen får kritikk fra fansen etter matkrig i «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Vi har et så godt forhold. Vi er som bestevenner. Vi begge elsker Stormi og vil hennes beste. Vi holder kontakten og samarbeider. Jeg tenker mye på hva mine foreldre ville gjort i situasjoner med Stormi. De var veldig flinke med meg, og jeg vil det samme for Stormi, sa hun.

LES OGSÅ: Vil at eksen skal doptestes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer