Durek Verrett:

Deler overraskende bilde sammen

Durek Verrett deler bilde med kjærestens eksmann, Ari Behn.

VENNER: Durek Verrett og Ari Behn skal tilsynelatende ha en god relasjon. Foto: Durek Verrett / Instagram
VENNER: Durek Verrett og Ari Behn skal tilsynelatende ha en god relasjon. Foto: Durek Verrett / Instagram Vis mer
Publisert

Det er i snart et halvt år siden prinsesse Märtha Louise (47) og den amerikanske «sjamanen» Durek Verrett (44) avslørte sitt kjærlighetsforhold.

Siden har paret, men også Verrett alene, dominert nyhetsbildet i form av utleverende intervjuer og en rekke oppsiktsvekkende uttalelser.

Også Märthas tidligere forhold til Ari Behn (47) var preget av enorm medieoppmerksomhet, før ekteskapet tok slutt i 2017.

Nå kan det se ut til at Märthas eksmann og hennes nye kjæreste har funnet tonen: Den selvutnevnte sjamanen delte søndag ettermiddag et overraskende bilde av de to sammen på Instagrams historiefunksjon.

ELSKER DEG: Durek Verrett delte dette bildet sammen med Ari Behn på Instagram, med teksten «Love you brother». Foto: Durek Verrett / Instagram
ELSKER DEG: Durek Verrett delte dette bildet sammen med Ari Behn på Instagram, med teksten «Love you brother». Foto: Durek Verrett / Instagram Vis mer

Til bildet har han skrevet teksten: «Love you brother», eller «elsker deg, bror» og tagget Ari Behn.

- Jeg ønsker dem all lykke

I mai i år uttalte Ari Behn seg om ekskonas nye forhold for første gang i et eksklusivt intervju med Se og Hør.

- Egentlig vil jeg ikke si så mye rundt dette. Men det har vært enorm pågang, så noe bør jeg vel kanskje si, sa han den gang.

Han var klar på at han hadde forsonet seg med skilsmissen, og at han var svært glad på ekskonas vegne.

- Jeg ønsker dem all lykke og kjærlighet de kan få, sa Behn til Se og Hør i mai.

Liker Durek

Da «God kveld Norge» møtte Behn under en utstilling nylig, kunne han fortelle at han fortsatt har mye kontakt med ekskona. De oppdrar tross alt barn sammen. Han kunne i samme slengen tilføye at han også har fått møte hennes nye kjæreste.

- Ja, vi har møttes, sa han.

Han mener det er hyggelig at Märtha Louise har funnet kjærligheten igjen, og uttrykker at han er glad på hennes vegne. På spørsmål om han liker eksens nye kjæreste, svarer han «veldig» og at det «er veldig fint», og tilføyer at han er stolt av hvordan Märtha har klart å stå i stormen den siste tiden.

- Hun står støtt i det. Jeg er veldig stolt av Märtha. Hun er forut for sin tid, hun gjør et viktig arbeid, sier han i TV-programmet.

Han har imidlertid ikke kommentert det seneste innlegget.

- AVTRYKK I VAGINA: Durek Verrett, også kjent som prinsesse Märtha Louises kjæreste og selvutnevnt sjaman, uttalte seg om kvinners vagina og sexpartnere til det irske nettstedet Xposé. Det likte ikke kjendislegen Wasim Zahid. Video: Wasim Zahid. Klipp: Marie Røssland Vis mer

Hudflettet norske medier

Durek Verrett har den siste uken fått hard medfart i norske medier, etter at han blant annet holdt en halvtimes lang direktesending på Instagram, der han hudflettet norsk presse.

Bakgrunnen for den sterke kritikken rettet mot norske medier, var at forlaget Cappelen Damm besluttet å stoppe den planlagte utgivelsen av Verretts bok, «Spirit Hacking», i Norge. Forlaget hadde i forkant fått mye kritikk for valget om å utgi boken, men forholdt seg lenge tause til kritikken.

Den selverklærte sjamanen anklaget da norsk presse for å «mobbe» og «sensurere» ham.

Kort tid etter gikk han igjen ut i en direktesendt video på Instagram, der han beklaget til dem som er blitt såret av uttalelsene.

«SENSURERT»: Den selverklærte sjamanen, Durek Verrett, langet i natt ut mot norsk presse og forlaget Cappelen Damm etter at boka hans «Spirit Hacking» ikke skal utgis i Norge likevel. Video: @shamandurek Vis mer

- Jeg gjorde noen feiltakelser i et innlegg hvor jeg sa at Norge forbød boka mi. Det var en misforståelse. Det var forlaget som stoppet boka mi. Så det vil jeg beklage, sa han blant annet i videoen.

I tillegg anklaget Verrett kjendislegen Wasim Zahid for rasisme. Dette avviste Zahid overfor Dagbladet, som omtalte anklagen som absurd.

LES OGSÅ: - Deler intime detaljer om sexlivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer