Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

Deler oppsikts­vekkende bilde

Brooklyn Beckhams gullring etter forlovelsen får fansen til å spekulere vilt.

RYKTER: Et bilde av en gullring på Brooklyn Beckhams finger får følgerne til å spekulere på om han har giftet seg med forloveden Nicola Peltz. Foto: NTB Scanpix
RYKTER: Et bilde av en gullring på Brooklyn Beckhams finger får følgerne til å spekulere på om han har giftet seg med forloveden Nicola Peltz. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli kom den gledelige nyheten om at fotballsønnen Brooklyn Beckham (21) hadde fridd til skuespillerkjæresten Nicola Peltz (25).

Frieriet fikk imidlertid flere til å sperre opp øynene, da paret «bare» hadde vært sammen i et halvt år.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Beckham fikk imidlertid en drøss med gratulasjoner, likerklikk og hjerter under Instagram-kunngjøringen.

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om hun ville gifte seg med meg, og hun sa ja!», skrev han blant annet til bildet av de nyforlovede.

Senere ble det nokså stille fra turtelduene, før 21-åringen noen uker senere delte noen romantiske glimt fra forlovelsen med sine 12,3 millioner Instagram-følgere.

Bildene viste blant annet paret omfavne hverandre, samt kjendissønnen som holder hender med kjæresten. Peltz og faren gir hverandre en klem på et annet bilde.

«Kan ikke forestille meg livet uten deg, baby. Du får meg til å føle meg så spesiell, og får meg til å le hele tiden. Jeg vil alltid ta vare på deg», skrev stjernesønnen til bildeserien etterfulgt av to hjerte-emojier.

Hvorpå hans utkårede kommenterte følgende under innlegget:

«Jeg er så forelsket i deg at hjertet mitt kommer til å eksplodere».

Gift?

Nå setter det unge kjæresteparet fart på ryktemølla videre. På Instagrams historiefunksjon delte Peltz nemlig nylig et bilde av at de holder hender.

RING: Peltz delte et bilde av fotballsønnens hånd med en gullring på ringfingeren. Det får flere til å spekulere på om paret allerede er gift. Her er de avbildet i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
RING: Peltz delte et bilde av fotballsønnens hånd med en gullring på ringfingeren. Det får flere til å spekulere på om paret allerede er gift. Her er de avbildet i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og det var én ting fansen bet seg merke i - 21-åringen hadde nemlig en skinnende gullring på ringfingeren. Kjæresten skrev ingen tekst til bildet. Det melder flere utenlandske medier, deriblant Harper's Bazaar og Indpendent.

Dette får følgerne til å spekulere på om duoen faktisk allerede kan være gift. Om det er en forlovelsesring, giftering eller hvilken som helst annen ring vites altså ikke.

Verken Beckham eller Peltz har i skrivende stund bekreftet spekulasjonene, eller i det hele tatt uttalt seg om dem. Enn så lenge later det til at stjerneparet nyter livet som nyforlovede.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Store bryllupsplaner

Paret skal angivelig likevel være gifteklare.

I anledning forlovelsen ga kjendissønnen Peltz en forlovelsesring til 50 000 britiske pund, noe som tilsvarer drøye 2,9 millioner norske kroner, ifølge The Sun. Beckham skal ha designet forlovelsesringen selv.

View this post on Instagram

Stay home everyone ❤️❤️ love you

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

Og tilsynelatende slår ikke Brooklyn på stortromma bare når det gjelder forlovelsesringen. Ifølge kilder til The Sun nøyer paret seg nemlig ikke med kun ett bryllup - de vil ha to.

Bryllupene skal etter planen finne sted allerede mot slutten av neste år.

MODELL-KJÆRESTE: Bli bedre kjent med Brooklyn Beckhams kjæreste, Hana Cross. Video: Rød Løper Vis mer

Ifølge den britiske tabloidavisen skal det ene bryllupet finne sted i Storbritannia, mens det andre skal holdes i Florida.

- Det er for tidlig å sette en dato, men de sikter mot slutten av neste sommer eller tidlig på høsten, uttaler kilden.

Nicolas milliardærfar Nelson Peltz (78) skal angivelig betale for begge bryllupene, som ifølge flere kilder skal ha en prislapp på fire millioner britiske pund. Det tilsvarer rundt 47,5 millioner norske kroner.

View this post on Instagram

😍

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

Brooklyns forlovede er født og oppvokst i New York, og er datter av den amerikanske forretningsmannen Nelson Peltz og modell Claudia Heffner Peltz.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Kaster klærne på badeferie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer