Kristin Gjelsvik:

Deler oppdatering: - Står øverst på lista

Kristin Gjelsvik har klare drømmer for det nye huset.

PÅ FLYTTEFOT: Kristin Gjelsvik bygger for tiden drømmehuset. Nå letter hun på sløret om prosessen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Kristin Gjelsvik bygger for tiden drømmehuset. Nå letter hun på sløret om prosessen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I slutten av februar kunne influenser Kristin Gjelsvik (35) dele nyheten om at hun og familien skal ta fatt på et nytt kapittel og flytte fra Østlandet - til fordel for Stavanger.

Paret kunne samtidig avsløre i sosiale medier at de er i gang med å bygge drømmehuset, og da Se og Hør møtte Kristin denne uken under premieren på «Harm & Hegseth», delte hun flere detaljer om hvordan det går med byggingen.

- Huset er i full sving, holdt jeg på å si, men det er jo tidlig i prosessen ennå, sier 35-åringen, og fortsetter:

- Grunnmuren er nå blitt støpt så det har jo skjedd siden sist. Og så er det resten da ...

AKTUELT: Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe har snakket om å utvide familien på flere måter. Video: Rød Løper Vis mer

Drømmehuset

Paret, som har sønnen Falk sammen, håper at huset står klart i januar neste år.

- Det er fortsatt en stund til, men månedene fyker jo fra oss. Vi er jo snart søren meg i mai. Hva skjedde?, fortsetter hun, og legger til at det er gøy å kunne forme sitt eget hus, men at de har gjort mange endringer underveis allerede.

- Det kan du gjøre når du har en prosjektert bolig du kjøper. Du kan gjøre som du vil egentlig - du må bare betale for det, sier Kristin lattermildt.

Paret er klar over at det koster ekstra hvis de vil ha ekstra «luksus» på huset, som blant annet takterasse.

- Hvordan ser drømmehuset ut da?

- Nei, i min verden er det rosa på utsiden og holografisk på innsiden - en regnbue. Jeg vet ikke om jeg kan snakke for samboeren min, men i hvert fall så er det mye farger, mye plass. Stor plass til å boltre seg på må jeg ha, og utsikt. Det står øverst på lista, svarer hun.

TÅRER: Kristin Gjelsvik begynner å gråte når hun snakker om dette. Kan sees på discovery+ og på TVNorge 20.30 Video: Discovery+ Vis mer

- Kan bo hvor som helst

I dag er Kristin og Dennis bosatt i et hus på 219 kvadratmeter i Drammen, som de kjøpte for to år siden.

At de valgte å flytte til akkurat Drammen, var ganske tilfeldig.

- Vi kan jo bo hvor som helst, for vår del. Vi la en plan på at vi ville finne drømmehuset, og så lenge det lå rundt 45 minutter fra Oslo sentrum, så var det innafor, fortalte Kristin til Se og Hør den gang.

Flytter hjem

Men nå går altså ferden videre, til Dennis' hjemby.

Overfor Se og Hør fortalte hun nylig at samboeren har hatt en drøm om å bo i Stavanger i mange år, og at han har lengtet tilbake til byen han kommer fra.

VILLA: Bli med på innsiden av drømmeboligen til Janni Delér på Kypros. Video: Klarna Vis mer

- Jeg er også veldig begeistret for byen, og det har ligget i kortene lenge, sa hun, og fortsatte:

- Det var en stor avgjørelse å ta. Vi har elsket å bo i Drammen, men det føltes veldig riktig å ta dette steget nå. Det blir et nytt kapittel.

LES OGSÅ: Spesielt vennskap: - Som brødre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer