Teddi Mellencamp:

Deler oppdatering om syk datter

Teddi Mellencamps fem måneder gamle datter er angivelig på bedringens vei etter den omfattende operasjonen.

VELLYKKET: «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Teddi Mellencamp forteller at hennes nyopererte datter gradvis kommer seg, etter operasjonen i forrige uke. Foto: Teddi Mellencamp / Instagtam
VELLYKKET: «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Teddi Mellencamp forteller at hennes nyopererte datter gradvis kommer seg, etter operasjonen i forrige uke. Foto: Teddi Mellencamp / Instagtam Vis mer
Publisert

Den siste tiden har realityprofilen Teddi Mellencamp (39), kjent fra «The Real Housewives of Beverly Hills», vært åpenhjertig om sin fem måneder gamle datter Doves helse. Datteren har hun sammen med ektemannen Edwin Arroyave (43).

Lille Dove er nemlig diagnostisert med den sjeldne tilstanden kraniosynostose.

Ifølge NHI er kraniosynostose en tilstand der de ulike beina i skallen vokser sammen og lukker seg for tidlig. Det vil hindre skallen i å vokse og bli større, og gi plass for den voksende hjernen.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

- Bekymret

Dette medførte at Mellencamps babydatter måtte gjennomgå en nevrokirurgisk operasjon - noe stjernen delte med sine 913 000 følgere på Instagram.

Datteren til John Mellencamp skrev blant annet i innlegget at hun var nervøs og bekymret. Hun var dessuten nølende til å dele datterens helseproblem med offentligheten, men følte at hun kunne bruke plattformen til å nå ut til andre i lignende situasjoner.

«Vi er så takknemlige som har et fantastisk lag med leger og kirurger som har fanget opp dette i et tidlig stadium», skrev hun blant annet.

Videre åpnet realitystjernen seg om sine bekymringer rundt operasjonen i podkasten sin, «Teddi Tea Pod».

- Vi lever i troen, og vi vet at det kommer til å gå bra, men det er vanskelig akkurat nå. De sier at ansiktet hennes kommer til å bli veldig hovent etter operasjonen, og at hun ikke kommer til å forstå hva som skjedde, meddelte 39-åringen i podkasten.

Operasjonen ble satt til 30. juli. Rekonvalesensen skulle foregå i omtrent én uke på sykehus og noen uker hjemme.

FAMILIE: Teddi Mellencamp avbildet sammen med ektemannen Edwin Arroyave og deres felles barn Cruz og Arroyaves datter, Isabella, som han har fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Teddi Mellencamp avbildet sammen med ektemannen Edwin Arroyave og deres felles barn Cruz og Arroyaves datter, Isabella, som han har fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vellykket operasjon

Det har snart gått én uke siden det alvorlige hjerneinngrepet, og det later til at Doves operasjon var vellykket. I helgen ga «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen en oppdatering om datterens tilstand etter operasjonen.

På sin Instagram-profil postet trebarnsmoren en video i sort-hvitt av seg selv og datteren. Mellencamp har på munnbind og titter inn i øynene til den nyopererte babyen, som har bandasje surret rundt hodet. Taylor Swifts nye låt «Invisible String» blir spilt av i snutten.

Under innlegget lyder det som følgende:

«Det er utrolig hvor tøffe barn er. Dove har på, dag fire etter operasjonen, begge øynene åpne. Hevelsen gikk ned, og vi har blitt sendt hjem mye tidligere enn forventet», skriver Mellencamp innledningsvis, og fortsetter:

«Jeg er så takkemlig for så mange ting, og føler meg virkelig velsignet. Vi elsker deg så mye, Dove, og jeg vet at du kommer til å leve det livet du drømmer om», avslutter hun og legger til en due-emoji.

Innlegget har i skrivende stund fått 61 000 likerklikk, og kommentarfeltet er fylt til randen av godord, lykkeønskninger, hjerter og sammenklistrede hender, for mor og datter.

«Fantastisk, Teddi. Så glad for deg og familien din! Sender deg kjærlighet», kommenterer en følger.

«Hun er så skjønn og sterk», skriver en annen.

SE INTERVJU: - Jeg er veldig glad i organer, og synes det er veldig fint, så jeg spurte om jeg kunne få med meg blindtarmen hjem. Det sa artisten Aurora Aksnes da hun gjestes «Skavlan» fredag kveld. Video: TV 2 Vis mer

«Ber for Dove og familien din», lyder det fra en tredje.

Mellencamps «The Real Housewives of Beverly Hills»-kollega, Kyle Richards (51), tar også til tastaturet:

«Elsker deg så mye, Dove», skriver hun støttende.

Videre har Mellencamp postet bilde og videosnutt av Dove hjemme i sengen sin i etterkant av operasjonen, under Instagrams historiefunksjon.

Foto: Teddi Mellencamp / Skjermdump fra Instagram
Foto: Teddi Mellencamp / Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Det er en stor dag. Vi har puttet klær på, men det var slitsomt, så nå trenger vi å sove», skriver 39-åringen til et bilde av en sovende Dove med bandasje på hodet.

Foto: Teddi Mellencamp / Skjermdump fra Instagram
Foto: Teddi Mellencamp / Skjermdump fra Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Slår hardt ned på affære-påstander

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer