Caitlyn Jenner:

Deler oppdatering om Kylies nyfødte baby

- Jeg har møtt ham.

STOR FAMILIE: Caitlyn Jenner ble nylig bestemor for 19. gang da yngstedatteren Kylie Jenner fikk en sønn. Foto: Splash News / NTB
STOR FAMILIE: Caitlyn Jenner ble nylig bestemor for 19. gang da yngstedatteren Kylie Jenner fikk en sønn. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken avslørte Kylie Jenner (24) at hun og kjæresten Travis Scott (30) hadde blitt foreldre for andre gang.

Det gjorde hun ved å dele et bilde av en liten barnehånd, med bildeteksten «2/2/22» sammen med et blått hjerte.

Duoen har fra før av datteren Stormi, og det blå hjertet tok flere som et hint om at fireåringen har fått en lillebror.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Dette bekreftet også bestemor, Kris Jenner (66), kort tid senere ved å dele samme bilde av den nyfødte babyen med følgende tekst:

«Mitt vakre barnebarn. Gud er god», skrev hun etterfulgt av flere blå hjerter.

«Må være forsiktig»

Nå avslører bestemor, Caitlyn Jenner (72), at hun har truffet datterens nyfødte sønn.

- Jeg har møtt ham. Familien vokser. Kylie fikk sin lille gutt, forteller hun i et intervju med «Good Morning Britain», ifølge Page Six.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Det var også 72-åringen som i august skapte overskrifter da hun røpet at sminkemogulen og rapperen ventet barn igjen.

- Jeg fant akkurat ut at det er en som har en bolle i ovnen. Ja, det fant jeg ut her om dagen. Så da blir det 19 barnebarn, fortalte hun i en live-sending på Facebook, ifølge People.

Denne gangen sørget derimot den stolte bestemoren for å vente med å uttale seg før 24-åringen selv hadde annonsert fødselen.

- Jeg må være veldig stille rundt dette. Jeg må være veldig sensitiv og veldig forsiktig når jeg snakker om familien. Men de har det fantastisk. Kylie har det bra. Alle har det fint, fortsetter hun i «Good Morning Britain»-intervjuet.

Røpet seg

Da TV-stjernen gikk gravid med Stormi var det også Caitlyn Jenner som avslørte svangerskapet. Også den gang ved et uhell.

I september 2017 begynte det nemlig å svirre rykter om at da 20 år gamle Kylie var gravid med sitt første barn. Da hevdet blant annet TMZ at Kim Kardashians lillesøster hadde delt den glade nyheten med flere venner tidligere samme måned.

Samtidig skulle også Travis Scott ha fortalt sine venner at han snart skulle bli far til en liten jente.

Kort tid etterpå bekreftet Caitlyn Jenner svangerskapet.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Da det ble hevdet at 72-åringen ikke fikk beskjed om Kylies graviditet personlig, valgte nemlig talspersonen hennes å slå tilbake.

- Alt jeg kan si er at det er en stund siden hun fikk vite det, avslørte Caitlyn Jenners talsperson til The Sun den gang.

LES OGSÅ: Kanye West tigger om familie-gjenforening etter anklagene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer