Dean McDermott:

Deler oppdatering fra sykesenga

- Jeg er positiv og sterk.

INNLAGT: Dean McDermott ble mandag lagt inn på sykehuset, der han ble undersøkt for mulig hjernehinnebetennelse. Nå deler han en oppdatering med fansen. Her med kona Tori Spelling. Foto: NTB Scanpix
INNLAGT: Dean McDermott ble mandag lagt inn på sykehuset, der han ble undersøkt for mulig hjernehinnebetennelse. Nå deler han en oppdatering med fansen. Her med kona Tori Spelling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mandag denne uken ble den kanadiske skuespilleren Dean McDermott (52) innlagt på sykehus, der han ble undersøkt for mulig hjernehinnebetennelse. Det avslørte han selv i et innlegg på Instagram, der han skrev at han «aldri har vært så syk i hele sitt liv».

Kort tid tidligere hadde McDermott delt et innlegg om at han hadde høy feber og følte seg dårlig, og han ble derfor lagt inn på sykehuset med mistanke om lungebetennelse.

Nå har han delt en oppdatering til fansen fra sykesengen. Der kan han informere om at det forhåpentligvis kun er lungebetennelse han behandles for, og takker for støtten.

«Jeg vil bare takke alle, verden rundt, for kjærligheten, støtten og gode tanker. Jeg bekjemper for tida lungebetennelse (forhåpentligvis bare det) og får nøye medisinsk oppfølging, men jeg er positiv og sterk. Jeg gleder meg til å bli gjenforent med min vakre kone, Tori Spelling, og barna mine», skriver han blant annet.

I bildeteksten skriver McDermott også at han er overvelmet over alle god bedring-meldingene han har fått, og takker alle de ansatte ved sykehuset Cedars Sinai.

Skandalestjerne

Dean McDermott er for mange kanskje best kjent som ektemannen til «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (46).

Hun spilte rollen som Donna Martin i serien, som for øvrig ble produsert av hennes far, avdøde Aaron Spelling.

Siden den gang kan ikke Spellings skuespillerkarriere kalles noen stor suksess. 46-åringen har spilt i utallige filmer, men svært få av dem har blitt satt opp på det store kinolerretet.

Hun har også blitt kjent som litt av en skandalestjerne, grunnet sine mange forhold, arvestrid og andre problemer.

Fra premieren til Lego Ninjago i 2017. Video: Splash News Vis mer

Som en konsekvens av en konstant tilstedeværelse i amerikanske tabloider, var det mange som var nysgjerrige på stjerna. Hun har derfor skrevet flere bøker om sin egen livshistorie, og mange av dem har solgt svært godt.

STORFAMILIE: Dean McDermott har fem barn med Tori Spelling. Han har også en sønn fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix
STORFAMILIE: Dean McDermott har fem barn med Tori Spelling. Han har også en sønn fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ekteparet har vært gift siden 2006, etter å ha møttes under en innspilling i 2005. De var begge på den tida i andre forhold, men dumpet sine respektive partnere for å være sammen. De har fem barn sammen, Liam (12), Stella (11), Hattie (7), Finn (6) og Beau (2). McDermott har også sønnen Jack (20) fra et tidligere forhold.

Innrømmet utroskap

Skuespillerduoen har med andre ord vært gift i 13 år, men ting har ikke alltid vært rosenrødt i forholdet til de to. I 2013 innrømmet nemlig McDermott at han hadde vært utro mot kona Tori Spelling.

Dette førte til mye oppmerksomhet rundt parets daværende realityserie, «True Tori», der seerne fikk følge kampen deres for å redde ekteskapet.

Fem år etter utroskapsskandalen er paret fortsatt gift. Dette til tross for stadige overskrifter om alt fra sexavhengighet, alkoholmisbruk og andre vanskeligheter.

LES OGSÅ: - Faren min var egentlig aldri der

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer