Sophie Elise Isachsen:

Deler nytt bilde

Kommer med en oppfordring til følgerne.

GRAVID: Denne uken kunne Sophie Elise avsløre at hun og samboeren Vegard venter sitt første barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GRAVID: Denne uken kunne Sophie Elise avsløre at hun og samboeren Vegard venter sitt første barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag delte influenser Sophie Elise Isachsen (28) en hemmelighet hun hadde båret på i fire måneder: Hun er gravid, og 28-åringen og samboeren Vegard venter sitt første barn sammen.

I etterkant har 28-åringen delt tanker, refleksjoner og bilder fra graviditeten med følgerne, og fredag deler influenseren nye bilder til sine over 600 000 Instagram-følgere.

DELER NYHET: Influenser Sophie Elise Isachsen (28) deler nyheten om at hun er gravid på Instagram. Vis mer

«Synes virkelig man skal la være»

På Instagram deler Isachsen to bilder av den voksende magen. På det første bildet står Isachsen i en svart shorts og en hvit, kort T-skjorte. Bildet nummer to er i svart-hvitt, og Isachsen står naken i speilet og viser frem babymagen.

«Uke 17, magen vokser og jeg blir kjent med den nye kroppen min. 40 % av graviditeten er over, snart halvveis allerede...», skriver hun til bildene.

Også på Instagram Story deler Isachsen det samme svart-hvitt-bildet, men kommer samtidig med en oppfordring til følgerne.

«Jeg får så mange fine meldinger, men synes virkelig man skal la være å kommentere størrelsen på magen sammenlignet med hvilken uke jeg er i. Har fått høre at den er altfor stor for hvilken uke jeg er i, og jeg vet helt ærlig ikke hva man skal si til sånt».

«Den er som den er, viktigste er vel at jeg og babyen er frisk».

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og fortalte hva hun bruker én million på i året. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Termin i april

I et intervju med ELLE har influenseren også delt tanker rundt graviditeten.

- Jeg tror absolutt at skandalene det siste året har banet vei og gjort meg klar for mammarollen. Jeg tror alt skjer for en grunn – det var dette som skulle få meg ut av mørket og gi livet mitt mening igjen, sier hun til magasinet.

Influenseren har termin i slutten av april.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og kunne røpe det dyreste hun eier. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

- Jeg har allerede begynt å se etter barnehageplass og jeg har en skuff hjemme med små babyklær i, men babyen kommer ikke til å få sitt eget rom helt enda, det blir først når vi flytter tilbake til Oslo.

LES OGSÅ: Alexandra innrømmer løgn: – Jeg dater noen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer