Den svenske kronprinsessefamilien:

Deler nye familiebilder

Familien delte ferske tradisjonsbilder.

KRONPRINSESSEFAMILIEN: Sveriges kronprinsesse Victoria, ektemannen prins Daniel og de to barna Estelle og Oscar smiler til på nye bilder. Foto: Det svenske kongehuset / Anna-Lena Ahlström
KRONPRINSESSEFAMILIEN: Sveriges kronprinsesse Victoria, ektemannen prins Daniel og de to barna Estelle og Oscar smiler til på nye bilder. Foto: Det svenske kongehuset / Anna-Lena Ahlström Vis mer
Publisert

Ikke sjelden deler kongehus over hele Europa bilder av sine kongelige familiemedlemmer, enten det er snakk om fødselsdager, spesielle høytider eller jubileum av ulike slag.

Det norske kongehuset har også tradisjoner med å dele bilder med offentligheten, og da prinsesse Ingrid Alexandra fylte 16 år 21. januar i år, markerte det norske kongehuset naturligvis dagen med å dele et nytt portrettbilde av den unge prinsessen.

Også det svenske kongehuset deler mer enn gjerne kongelige familiebilder med det svenske folk, og senest i desember i fjor delte den svenske kronprinsessefamilien svært sjarmerende bilder av søskenparet Estelle og Oscar - i anledning julefeiringen.

Vis mer

Nok en gang deler det svenske slottet bilder med offentligheten. Denne gangen er det to bilder som har blitt delt: et av hele kronprinsessefamilien samlet, og et bilde av eldstebarnet Estelle.

Smiler til kamera

På det ene bildet sitter kronprinsessefamilien, bestående av prins Daniel (46), kronprinsesse Victoria (42) og deres to barn Estelle (7) og Oscar (3) samlet og smiler pent til fotografen.

PRINSESSA: Det er også delt et eget bilde av sju år gamle prinsesse Estelle, som en dag skal arve den svenske tronen. Foto: Det svenske kongehuset / Anna-Lena Ahlström
PRINSESSA: Det er også delt et eget bilde av sju år gamle prinsesse Estelle, som en dag skal arve den svenske tronen. Foto: Det svenske kongehuset / Anna-Lena Ahlström Vis mer

Det andre bildet som er delt, viser tronarvingen Estelle, som en dag skal bli dronning. Det er som kjent moren, kronprinsesse Victoria, som arver tronen den dagen den nåværende kong Carl Gustav (73) går bort.

Bildene er delt på det svenske kongehusets nettsider, men det er ukjent om det er en spesiell anledning som er bakgrunnen for de nye bildene. Det er imidlertid ingen tvil om at den populære familien så ut til å hygge seg stort under fotograferingen.

De hyggelige familiebildene kommer etter at det i januar ble kjent at prinsesse Estelle hadde falt og slått seg under en skitur i Alpene. Prinsessen pådro seg den gang et brudd i leggbeinet, noe som førte til at hun måtte hoppe rundt på krykker.

Kastet krykkene

I lang tid har man imidlertid ikke fått se noen bilder av den skadde prinsessen, men i anledning utfordringen «Upp och hoppa, Sverige», ble det nylig delt en ny video av Estelle sammen med lillebror prins Oscar og faren deres, prins Daniel.

Kronprinsesse Victoria og Daniel er initiativtakere til Generation Pep, en organisasjon som vil inspirere flere barn og unge til et mer aktivt og sunnere liv. På organisasjonens Instagram-profil sto prins Daniel og ser på en telefon sammen med barna, men det tar ikke lang tid før de alle tre hopper og rister løs.

- Hei, hallo. Står dere der og henger over en skjerm? Kom igjen nå, opp og hoppe, sa kronprinsessen i videoen.

PÅ KRYKKER: Her hopper den svenske prinsessa rundt på krykker. Det var på nyåret at prinsesse Estelle (7) brakk beinet under en skiferie i Alpene. Video: Instagram/@gen.pep Vis mer

På bedringens vei

Prinsesse Estelle ga alt i likhet med resten av familien, og så ikke ut til å la det vonde beinet stoppe henne.

Prinsessen pådro seg som kjent brudd i benet på skiferie tidligere i år. Informasjonssjef ved det svenske hoffet, Margreta Thorgren bekreftet overfor Aftonbladet at sjuåringen var blitt gipset, men at hun ellers hadde det bra.

I begynnelsen av januar fikk Estelle også en gladnyhet som allerede da kunne tyde på at hun var på bedringens vei. Svenske Hänt skrev nemlig at Estelle skulle begynne på skolen igjen som vanlig etter juleferien, noe Margareta Thorgren senere bekreftet.

LES OGSÅ: Prinsesse Estelle overrasket dronningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer