Den svenske kronprinsessefamilien:

Deler nye familiebilder

Familien delte ferske tradisjonsbilder.

KRONPRINSESSEFAMILIEN: Sveriges kronprinsesse Victoria, ektemannen prins Daniel og de to barna Estelle og Oscar smiler til på nye bilder. Foto: Det svenske kongehuset / Anna-Lena Ahlström
KRONPRINSESSEFAMILIEN: Sveriges kronprinsesse Victoria, ektemannen prins Daniel og de to barna Estelle og Oscar smiler til på nye bilder. Foto: Det svenske kongehuset / Anna-Lena Ahlström Vis mer
Publisert

Ikke sjelden deler kongehus over hele Europa bilder av sine kongelige familiemedlemmer, enten det er snakk om fødselsdager, spesielle høytider eller jubileum av ulike slag.

Det norske kongehuset har også tradisjoner med å dele bilder med offentligheten, og da prinsesse Ingrid Alexandra fylte 16 år 21. januar i år, markerte det norske kongehuset naturligvis dagen med å dele et nytt portrettbilde av den unge prinsessen.

Også det svenske kongehuset deler mer enn gjerne kongelige familiebilder med det svenske folk, og senest i desember i fjor delte den svenske kronprinsessefamilien svært sjarmerende bilder av søskenparet Estelle og Oscar - i anledning julefeiringen.

Nok en gang deler det svenske slottet bilder med offentligheten. Denne gangen er det to bilder som har blitt delt: et av hele kronprinsessefamilien samlet, og et bilde av eldstebarnet Estelle.

Smiler til kamera

På det ene bildet sitter kronprinsessefamilien, bestående av prins Daniel (46), kronprinsesse Victoria (42) og deres to barn Estelle (7) og Oscar (3) samlet og smiler pent til fotografen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.