Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson:

Deler nye bilder fra bryllupet

Feirer én uke som mann og kone.

NYGIFT: Paret giftet seg i Drammen i forrige uke. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.
NYGIFT: Paret giftet seg i Drammen i forrige uke. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For én uke siden ga friidrettsutøveren Jakob Ingebrigtsen (23) og Elisabeth Asserson (23) hverandre sitt ja i Bragernes kirke, i Drammen.

De unge nygifte ble smidd i hymens lenker etter sju år som kjærester.

Nå tar paret til Instagram for å feire én uke som mann og kone. Det markeres med nye bilder fra det store bryllupet.

«Én uke siden bryllupet vårt. En dag jeg kommer til å huske for resten av livet mitt. Elsker deg så mye», skriver Ingebrigtsen under bildekarusellen.

«Én uke som gift», skriver Asserson under sin bildekarusell.

Til stede i bryllupet var venner og familie. Faren Gjert var ikke å se.

BRYLLUP: Tone Ingebrigtsen dukket opp uten ektemannen Gjert i bryllupet til sønnen Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Etter vielsen inviterte brudeparet gjestene til stor fest i ballsalen i Børsen festlokaler, et lite steinkast fra kirka.

Noe som er nesten like viktig som selve bryllupet, er bryllupsreisen. 23-åringene tok turen til Maldivene allerede dagen etter festen, og Asserson har delt flere bilder fra den romantiske og eksklusive turen.

En tur Asserson nesten gledet seg mer til enn selve bryllupet.

- Jeg gleder meg nesten mer til bryllupsreisen enn selve bryllupet, for jeg føler at det er først på Maldivene vi klarer å lande etter sesongen. Jeg ser for meg at det blir noen rørende dager der, når vi tar innover oss hva Jakob har oppnådd i sesongen, bryllupet, og at huset snart er ferdig. Det gleder jeg meg veldig til, har hun tidligere uttalt til Stavanger aftenblad.

LES OGSÅ: - Jeg ga livet mitt ett år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer