Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Deler nye bilder fra bryllupet

- Jeg vil alltid huske denne dagen.

NYGIFTE: Travis Barker og Kourtney Kardashian ga hverandre nylig sine ja. Foto: Christopher Polk/Shutterstock/NTB
NYGIFTE: Travis Barker og Kourtney Kardashian ga hverandre nylig sine ja. Foto: Christopher Polk/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble ikke spart på mye da Kourtney Kardashian (43) og Travis Barker (46) giftet seg i vår. Turtelduene hadde blant annet hele tre seremonier.

Deres første bryllup fant sted i Las Vegas i april, men ettersom de den gang ble viet uten ekteskapslisens, så var ekteskapet ugyldig. Den 15. mai kunne paret endelig kalle seg gift også på papiret, den gang i Santa Barbara.

Kun to gjester

Det siste og største bryllupet ble også holdt i mai, en ukes tid senere, og denne gangen fløy familie og venner til Portofino i Italia for å feire kjærligheten mellom de to.

I kjent Kardashian-stil ble det delt flere bilder fra det ekstravagante bryllupet i Italia, men bilder fra da de signerte ekteskapspapirene i Santa Barbara har foreløpig latt vente på seg.

Tirsdag tok imidlertid Kourtney til sosiale medier og delte en bildekarusell fra begivenheten. Anledningen var 88-årsdagen til bestemoren, Mary Jo «MJ» Campbell. MJ var nemlig en av svært få gjester under seremonien i Santa Barbara. Det avslører Kourtney selv i innlegget.

«Min spesielle, søte, trendy, sofistikerte, smarte og mest fantastiske bestemor. Gratulerer med dagen, min MJ. Jeg er så glad for at du kunne være en av kun to gjester vi hadde tilstede da vi ble lovlig gift. Jeg vil alltid huske denne dagen og kvelden med deg», skriver hun i bursdaghyllesten sammen med fem bilder fra bryllupet.

Ikke på gjestelisten

Mens seremonien i Santa Barbara var en veldig intim affære, så slo ekteparet på stortromma under vielsen i Italia.

Da var blant annet Kourtneys mor, Kris Jenner (66), og søstrene Kim Kardashian (41), Khloé Kardashian (37), Kendall Jenner (26) og Kylie Jenner (24), samt Kourtneys tre barn Mason (12), Penelope (10) og Reign (7), alle hjertelig til stede.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Travis' to barn Landon (18) og Alabama (16), samt stedatteren hans Atiana (23) var også selvskrevne gjester.

En som derimot ikke var å se var Caitlyn Jenner (72).

«Caitlyn Jenner droppet ikke bryllupet deres med vilje. Faktumet er at hun ikke var på gjestelisten», ifølge TMZ.

Ifølge kilder nær brudeparet, mottok aldri Jenner en invitasjon engang, men det skal imidlertid ikke være noen vonde følelser mellom dem. Duoen ønsket seg en veldig liten og intim seremoni, og 72-åringen står dem rett og slett ikke nær nok, skrev nettstedet i mai.

«Kildene våre sier at det ikke handler om at Kourtney og Caitlyn ikke har et forhold lenger, for det har de. Men de hverken ser eller snakker med hverandre så ofte, så Kourtney følte ikke at hun trengte å invitere henne», stod det videre.

Flere ble hjemme

En som heller ikke var å se i bryllupet, var brudens lillebror, Rob Kardashian (35). Han var derimot invitert, men valgte selv å droppe begivenheten.

Rob, som kun ved helt spesielle episoder har dukket opp i familiens reality-show de siste årene, har også holdt en svært lav profil i media - i motsetning til sine søstre.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix nye film «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

- Han er fremdeles en veldig privat person og foretrekker rolige feiringer hvor det ikke er mange fotografer. Han liker ikke å være i rampelyset. Bryllupet hadde blitt altfor mye for ham, fortalte en venn til Us Weekly.

Heller ikke Kourtneys eks-kjæreste og far til hennes tre barn, Scott Disick (38), var tilstede.

- Scott er ikke nødvendigvis på et sted hvor han ønsker å se Kourtney gifte seg, fortalte en kilde til Entertainment Tonight like før bryllupet, og fortsatte:

- Han er bare ikke der følelsesmessig ennå. Kourtney vil ikke ha ham der hvis han kommer til å oppføre seg rart på grunn av det.

LES OGSÅ: Avslører flytteplaner etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer