Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Deler nye bilder fra bryllupet

- Jeg vil alltid huske denne dagen.

NYGIFTE: Travis Barker og Kourtney Kardashian ga hverandre nylig sine ja. Foto: Christopher Polk/Shutterstock/NTB
NYGIFTE: Travis Barker og Kourtney Kardashian ga hverandre nylig sine ja. Foto: Christopher Polk/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble ikke spart på mye da Kourtney Kardashian (43) og Travis Barker (46) giftet seg i vår. Turtelduene hadde blant annet hele tre seremonier.

Deres første bryllup fant sted i Las Vegas i april, men ettersom de den gang ble viet uten ekteskapslisens, så var ekteskapet ugyldig. Den 15. mai kunne paret endelig kalle seg gift også på papiret, den gang i Santa Barbara.

Kun to gjester

Det siste og største bryllupet ble også holdt i mai, en ukes tid senere, og denne gangen fløy familie og venner til Portofino i Italia for å feire kjærligheten mellom de to.

I kjent Kardashian-stil ble det delt flere bilder fra det ekstravagante bryllupet i Italia, men bilder fra da de signerte ekteskapspapirene i Santa Barbara har foreløpig latt vente på seg.

Tirsdag tok imidlertid Kourtney til sosiale medier og delte en bildekarusell fra begivenheten. Anledningen var 88-årsdagen til bestemoren, Mary Jo «MJ» Campbell. MJ var nemlig en av svært få gjester under seremonien i Santa Barbara. Det avslører Kourtney selv i innlegget.

«Min spesielle, søte, trendy, sofistikerte, smarte og mest fantastiske bestemor. Gratulerer med dagen, min MJ. Jeg er så glad for at du kunne være en av kun to gjester vi hadde tilstede da vi ble lovlig gift. Jeg vil alltid huske denne dagen og kvelden med deg», skriver hun i bursdaghyllesten sammen med fem bilder fra bryllupet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.