Johnny Depp:

Deler ny melding

Skuespilleren takker fansen i sosiale medier.

SIER TAKK: Johnny Depp deler melding på Instagram for å takke sine støttespillere. Foto: REUTERS/Evelyn Hockstein/NTB
SIER TAKK: Johnny Depp deler melding på Instagram for å takke sine støttespillere. Foto: REUTERS/Evelyn Hockstein/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag forrige uke falt dommen i rettssaken mellom Johnny Depp (58) og hans tidligere ektefelle Amber Heard (36). Depp fikk medhold på samtlige punkter.

Depp hadde saksøkt ekskona for ærekrenkelse, og Heard ble dømt til å betale over ti millioner dollar i erstatning.

- Livet tilbake

- Juryen har gitt meg livet mitt tilbake. Jeg er virkelig takknemlig, uttalte Depp etter at dommen hadde falt.

Selv om Depp fikk medhold på alle punkter, fikk Heard medhold på ett punkt i sitt motsøksmål. Han ble derfor dømt til å betale henne to millioner dollar i erstatning.

Flere millioner mennesker har fulgt med på rettssaken mellom det tidligere ekteparet, og det har ikke manglet på engasjement.

Også i dagene etter at rettssaken var over, har det vært rikelig med oppmerksomhet rettet mot Depp og Heard. Flere har også uttalt seg, og nå har Depp delt en ny melding på Instagram, hvor han takker fansen.

Slik takker han

- Til alle mine mest verdifulle, lojale og urokkelige støttespillere. Vi har vært overalt sammen, vi har sett alt sammen. Vi har gått samme vei sammen, skriver skuespilleren på Instagram og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer