Elena Belle:

Deler nok en tragisk nyhet

Den svenske Hollywoodfruen med nytt dødsbudskap etter ektemannens brå død.

FAMILIETRAGEDIE: I begynnelsen av mars mistet Elena Belle ektemannen sin. Nå forteller hun at ektemannens far gikk bort den samme uken. Foto: NTB Scanpix
FAMILIETRAGEDIE: I begynnelsen av mars mistet Elena Belle ektemannen sin. Nå forteller hun at ektemannens far gikk bort den samme uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mars kom den sjokkerende nyheten om at den svenske Hollywood-fruen Elena Belle (34) hadde mistet ektemannen sin, Michael Theannes.

Theannes ble bare 45 år gammel, og gikk bort etter at han kollapset nær parets hjem i Los Angeles etter en tur med hundene sine. Bare noen uker senere tok 34-åringen et siste farvel med ektemannen i form av en gigantisk fest for å hedre hans minne.

Elena inviterte gjester som sto paret nære, og i stedet for å fokusere på det tunge tapet, valgte gjestene å feire ektemannen.

Siden det tragiske dødsfallet har Elena delt åpent om følelsene sine rundt sorgen, og om hvordan hun og datteren, Luna (2), skal komme seg videre i livet.

Døde samme uke

Under Instagram-innleggene til 34-åringen har det siden dødsfallet strømmet inn med kondolanser og gode ord. Nå har hun imidlertid besluttet å dele nok et innlegg på Instagram, hvor hun meddeler enda en tragisk nyhet.

«Luna mistet ikke bare faren sin, den samme uken gikk også bestefaren Yves bort (han var veldig syk). I dag hviler de begge sammen. Yves var veldig snill og hadde den fineste sjelen, vi alle elsket ham veldig, og vi vil alltid huske ham», skriver hun.

«Nå er de begge i himmelen, Yves og Michael spiller sannsynligvis golf sammen som de pleide å gjøre. Hvil i fred, engler. Nå er dere på den andre siden, men vi vil være sammen igjen snart. Jegg elsker dere», avslutter hun innlegget med.

Under innlegget hagler det inn kommentarer fra følgerne hennes, og det vises tydelig at flere er sjokkerte over nyheten.

En av dem som har lagt igjen en kommentar er den svenske Hollywood-fruen, Gunilla Persson (61).

«Jeg elsker deg for alltid kjære Elena, og når det er lov skal jeg gi deg en lang og varm klem. Jeg er veldig glad for at du har tro. Du vil se dine kjære igjen i himmelen. Jesus elsker deg», skriver hun.

«For en tragedie, jeg kan ikke forestille meg den smerten dere alle går gjennom akkurat nå. Hvordan klarer du å finne styrken til å puste etter noe så traumatisk? Det er helt forferdelig», kommenterer en annen.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Vil flytte fra huset

Det er tydelig at dødsfallet til ektemannen har gått hardt inn på Elena Belle. Nylig opplyste 34-åringen at hun ikke lenger ønsker å bo i huset de hadde sammen.

«Jeg flytter ut av dette huset når alt dette rundt viruset (coronaviruset, journ.anm.) er over. Jeg kan bare ikke bo her, da alt minner meg om han, og jeg har alltid vært redd for å være her alene. Så jeg vil mest sannsynlig flytte inn i en leilighet. Trenger bare å finne noe som føles trygt», var noe av det hun skrev i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

Videre skrev Elena at hun befinner seg i karantene, og at hun prøver etter beste evne å holde seg mentalt frisk oppi alt som foregår i livet hennes.

«Jeg er takknemlig for å ha mamma og søsteren min her, jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort uten dem. Jeg savner Michael, hver dag er så vanskelig. Noen dager er jeg skikkelig trist, andre dager lever jeg i fornektelse der jeg tenker han er ute på reise og vil komme hjem snart», skrev hun.

34-åringen skal videre ha fortalt at hun har hatt terapitimer over telefonen, som hun føler har hjulpet henne.

KREFT: Duane «Dog» Chapman forteller om tapet av kona Beth. Video: Splash Vis mer

LES OGSÅ: Åpner opp om sorgen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer