Elena Belle:

Deler nok en tragisk nyhet

Den svenske Hollywoodfruen med nytt dødsbudskap etter ektemannens brå død.

FAMILIETRAGEDIE: I begynnelsen av mars mistet Elena Belle ektemannen sin. Nå forteller hun at ektemannens far gikk bort den samme uken. Foto: NTB Scanpix
FAMILIETRAGEDIE: I begynnelsen av mars mistet Elena Belle ektemannen sin. Nå forteller hun at ektemannens far gikk bort den samme uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mars kom den sjokkerende nyheten om at den svenske Hollywood-fruen Elena Belle (34) hadde mistet ektemannen sin, Michael Theannes.

Theannes ble bare 45 år gammel, og gikk bort etter at han kollapset nær parets hjem i Los Angeles etter en tur med hundene sine. Bare noen uker senere tok 34-åringen et siste farvel med ektemannen i form av en gigantisk fest for å hedre hans minne.

Elena inviterte gjester som sto paret nære, og i stedet for å fokusere på det tunge tapet, valgte gjestene å feire ektemannen.

Siden det tragiske dødsfallet har Elena delt åpent om følelsene sine rundt sorgen, og om hvordan hun og datteren, Luna (2), skal komme seg videre i livet.

Døde samme uke

Under Instagram-innleggene til 34-åringen har det siden dødsfallet strømmet inn med kondolanser og gode ord. Nå har hun imidlertid besluttet å dele nok et innlegg på Instagram, hvor hun meddeler enda en tragisk nyhet.

«Luna mistet ikke bare faren sin, den samme uken gikk også bestefaren Yves bort (han var veldig syk). I dag hviler de begge sammen. Yves var veldig snill og hadde den fineste sjelen, vi alle elsket ham veldig, og vi vil alltid huske ham», skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer