Måneskin:

Deler nakenbilde

Det er ikke første gang Eurovision-vinnerne skaper overskrifter. Nå kaster de klærne og setter fyr på kommentarfeltet.

BYR PÅ SEG SELV: Rockegruppen Måneskin delte denne uken et nakenbilde som satte fyr på Instagram. Foto: Splash News / NTB
BYR PÅ SEG SELV: Rockegruppen Måneskin delte denne uken et nakenbilde som satte fyr på Instagram. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken eksploderte kommentarfeltet på rockegruppen Måneskins Instagram-konto, da de la ut bilder av hele bandet som poserte helt nakne.

De italienske musikerne, som vant årets Eurovision, er kjent for å vise mye hud på konserter, og det er heller ikke første gang de har kastet klærne foran kamera.

ITALIA: Her ser du det omdiskuterte videoklippet av vokalisten i Måneskin, Damiano David. Video: Eurovision Vis mer

20. september la frontmann Damiano David (22) ut et bilde der han poserer med en basketball foran skrittet, og bassist Victoria De Angelis (21) delte i august et bilde av seg selv toppløs.

1. oktober la de dessuten ut et lettkledd TikTok-klipp, der de promoterte singelen «MAMMAMIA».

Stian «Staysman» Thorbjørnsen (39) har tidligere uttalt at han gjerne kunne hatt «en orgie med hele bandet på et hotellrom». Begeistringen ser ut til å vedvare. Når Dagbladet tar kontakt med ham igjen onsdag, sier Thorbjørnsen at Måneskin i hans øyne er «verdens mest sexy band gjennom tidene».

- Da jeg så bildet trodde jeg at jeg var død og hadde kommet til himmelen.

- Verdensherredømme

MGP-ekspert Per Sundnes (55) er også fan av bandet, og sier det er god grunn til at stuntet blir lagt merke til.

- Casen er superinteressant. Det har aldri vært en italiensk artist med verdensherredømme på denne måten, med unntak av noen smørsangere, sier Sundnes til Dagbladet.

FEIRER: Britney Spears (39) delte en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

Sundnes sier det er det utilslørte og hverdagslige uttrykket som har gjort dem til favoritter hos motehus verden over. Samtidig er det ikke noe nytt å kle seg naken i en reklamekampanje, understreker han.

- De er avhengig av denne typen oppmerksomhet. Man risikerer å bli sensurert når man gjør noe sånt. Det har vært mye nakenhet i hip hop de siste årene, men Måneskin ser ut til å gjøre det på egne premisser. Det virker som de har det jævlig gøy på jobben.

Sundnes ser ellers frem til å høre den nye singelen.

- Jeg håper den blir bra. Det er gøy å se hvem de jobber sammen med, at de spiller med de samme artistene de er inspirert av. Iggy Pop, for eksempel.

LES OGSÅ: I hardt vær etter nakenbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer