Ronnie Ortiz-Magro:

Deler lyspunkt etter mørk tid

«Jersey Shore»-stjernen med gladnyhet etter arrestasjonen.

LYKKERUS: Skandalestjernen fra realityserien «Jersey Shore» røper gladnyhet etter en tøff vår. Her er han i 2019. Foto: Evan Agostini / AP / NTB
LYKKERUS: Skandalestjernen fra realityserien «Jersey Shore» røper gladnyhet etter en tøff vår. Her er han i 2019. Foto: Evan Agostini / AP / NTB Vis mer
Publisert

Realitystjernen Ronnie Ortiz-Magro (35) gjorde stor suksess i MTV-serien «Jersey Shore», som hadde premiere i 2009. Serien ble svært populær, men det ble bare med seks sesonger, og i 2012 var realityeventyret over.

Men flere av deltakerne rakk å bli store stjerner som følge av deltakelsen i serien, som fulgte åtte ungdommers utsvevende og ville festliv gjennom sommeren. Ortiz-Magro har fått mye oppmerksomhet i etterkant, blant annet for kjærlighetslivet sitt.

Allerede i første sesong av skandalerealityen fant han kjærligheten med meddeltaker Sammi Giancola (34). TV-seerne fikk følge deres intense kjærlighetshistorie på nært hold, men kjærligheten gikk opp i røyk i 2014.

Siden den gang har 35-åringen vært i en rekke forhold, men den siste tiden er det Saffire Matos (30) som har vært i fokus. De offentliggjorde forholdet for syv måneder siden, og tok forholdet videre i helgen.

Ned på kne

Lørdag 19. juni gikk «Jersey Shore»-stjernen ned på kne og fridde til kjæresten på en strand i Los Angeles, skriver People.

En kilde sier til nettstedet at frieriet fant sted under en pikniktur på stranden. Realitystjernens familie og tre år gamle datter Ariana, som han har med ekskjæresten Jen Harley (33), tok del i feiringen.

- Ronnie har brukt tiden til å jobbe med seg selv og datteren. Han følte at dette var riktig tid. De er begge dypt lykkelige over dette nye kapitlet. Hans helse og lykke er det viktigste, sier kilden.

Både Ortiz-Magro og Matos har delt en rekke bilder fra frieriet på Instagram. Matos driver til vanlig en skjønnhetssalong på Staten Island i New York, ifølge People.

«Jeg elsker deg. Tusen takk for at du står ved min side gjennom tykt og tynt. Til døden skiller oss ad», skrev realitystjernen i et innlegg på Instagram mandag.

Ronnie Ortiz-Magro har også vært i et forhold med skuespiller og Kardashian-venn Malika Haqq (38), men forholdet tok slutt i 2017.

BRUDD OG FORLOVELSE: Det er ett år siden Netflix-programmet «Too Hot to Handle» kom ut på Netflix, og nå er sesong to på vei. Slik har det gått med fjorårets deltakere. Video: Netflix/Instagram/Rød Løper Vis mer

Pågrepet

Gladnyheten kommer etter en tøff tid for Ortiz-Magro. I april ble 35-åringen arrestert i Los Angeles for vold i hjemmet, ifølge US Magazine. 22. april ble han løslatt mot en kausjon på 100 000 dollar, som tilsvarer 860 000 norske kroner.

EKSEN: Ronnie Ortiz-Magro har datteren Ariana med eksen Jen Harley. Her er sistnevnte i 2019. Foto: Splash News / NTB
EKSEN: Ronnie Ortiz-Magro har datteren Ariana med eksen Jen Harley. Her er sistnevnte i 2019. Foto: Splash News / NTB Vis mer

En kilde hevdet den gang overfor US Magazine at ekskona Jen Harley ikke skal ha vært involvert i hendelsen. Datteren Ariana skal ha vært hjemme da hendelsen fant sted, ifølge magasinet. Etter løslatelsen, snakket han ut om arrestasjonen på Instagram Story:

«Jeg er takknemlig for alle min ekte venner. Jeg har vært mye alene den siste tiden, og jeg tar alle erfaringene som en hjemmelekse», var blant det han skrev, ifølge US Magazine.

Kinsley Wolanski fortsetter å overraske følgerne sine på Instagram. Vis mer

Arrestasjonen førte til at Ortiz-Magro trakk seg fra innspillingen av «Jersey Shore Family Vacation», en oppfølgerserie som hadde premiere i 2018. På Instagram Story skrev 35-åringen at beslutningen ble tatt i samråd med produksjonen, og at han nå skulle oppsøke hjelp for psykiske utfordringer han hadde forsøkt å ignorere i lang tid, ifølge US Magazine.

Jen Harley ble for øvrig også nylig pågrepet for vold i nære relasjoner, meldte TMZ mandag. Pågripelsen fant sted etter at hun skal ha siktet på kjæresten Joseph Ambrosole med et våpen.

LES OGSÅ: - Hun er ferdig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer